MARIUS SCRECIU SĂRBĂTOREŞTE ZILELE SEVERINULUI PE ŞANTIERELE DIN MUNICIPIU

Într-o zi de mare sărbatoare, în special pentru severineni, edilul orașului  Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, nu se dezminte nici de această dată și a ales sa fie tot pe șantier, printre oameni, pentru a se asigura de faptul ca lucrările se desfașoară în graficul stabilit. Cartierul Apolodor se pregatește de finalizarea lucrărilor de reabilitare, asflatarea străzilor fiind realizata în proporție de 80%.

screciu 2 MARIUS SCRECIU SĂRBĂTOREŞTE ZILELE SEVERINULUI PE ŞANTIERELE DIN MUNICIPIU

După zeci de ani de nepăsare, cartierul Apolodor este în plin proces de modernizare. Primarul municipiului Drobeta-Turnu Severin, Marius Screciu s-a tinut de cuvant și astfel, a schimbat complet fața acestei zone , îmbunătățind semnificativ nivelul de trai al cetățenilor. Cartierul Apolodor este acum un loc luxox, care beneficiează nu doar de o infrastructură rutieră modernă, cu străzi largi și un bulevard impresionant, dar și de modernizarea rețelei de apă-canal, preluarea apei pluviale, extinderea rețelei de gaze naturale și amenajarea trotuarelor.

screciu 3 MARIUS SCRECIU SĂRBĂTOREŞTE ZILELE SEVERINULUI PE ŞANTIERELE DIN MUNICIPIU

Cu prilejul sărbătorii Sfântului Gheorghe, care este de asemenea ocrotitorul municipiului Drobeta-Turnu Severin, primarul Marius Screciu a devenit nostalgic și a transmis un mesaj severinenlor. În alți ani, în acest weekend erau organizate zilele orașului.

În cartierul Apolodor s-au realizat investiții importante. Infrastructura rutieră era grav afectată ,iar condițiile de trai erau deplorabile, acest loc fiind uitat de fostii edili ai municipiului Drobeta-Turnu Severin . Este o investiție complexă pe care locuitorii zonei o așteptau de ani de zile.

Next Post

PRISTOL GREEN-O AFACERE DE FAMILIE CU PARFUM DE SUCCES

mar apr. 27 , 2021
La început a existat pasiunea, apoi a apărut ideea, iar acum s-a transformat într-o afacere. Asta s-a întâmplat în cazul […]
pristol 6 PRISTOL GREEN-O AFACERE DE FAMILIE CU PARFUM DE SUCCES