MEHEDINȚEANCĂ SPULBERATĂ DE TREN

Tragedie pe calea ferata in Mehehdinti! O femeie, in varsta de aproximativ 40 de ani, a fost spulberata de un tren de calatori, dupa ce a incercat sa traverseze calea ferata, printr-un loc nepermis. Victima nu a supravietuit impactului !

moarta MEHEDINȚEANCĂ SPULBERATĂ DE TREN

Accident feroviar grav ! Evenimentul tragic s-a produs astazi, in jurul orei 12.00,  între stațiile CF Strehaia și Butoiești. Este vorba despre o femeie ce a fost spulberata de un tren de calatori . Din surse proprii, se pare că victima supraveghea mai multe bovine in momentul in care a fost surprinsa pe calea ferata. Aceasta lucra la o ferma împreună cu familia, iar în momentul impactului, femeia ar fi fost împreună cu mama sa, care nu a acordat nici o importanță momentului tragic și a plecat de la fața locului.

La fața locului a ajuns imediat o echipă medicală care a încercat resuscitarea femeii, însă manevrele nu au dat rezultate. Femeia a suferit răni grave la cap, fiind declarat  ulterior decesul victimei.

De asemenea, un echipaj de pompieri din cadrul stației Strehaia s-a deplsat de urgență la fața locului, însă nu s-a mai putut face nimic.

Politiştii efectuează ,în continuare, cercetări pentru stabilirea identităţii, precum şi a tuturor circumstanţelor în care s-a produs incidentul.

Se pare că victima ar fi fost avertizată prin semnale sonore, de către mecanicul trenului, însă aceasta nu s-a mai putut salva. Corpul femeii a fost ridicat și transportat la spital pentru efectuarea autopsiei și stabilirea cauzei reale a decesului.

Next Post

Anunț public privind emiterea actului de reglementare revizuit,

joi iun. 17 , 2021
titularul Societatea SECOM S.A. SocietateaSECOM S.A., titular al proiectului „Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apa si apa uzata […]
secom drobeta Anunț public privind emiterea actului de reglementare revizuit,