MEHEDINȚENI CERCETAȚI PENTRU TRAFIC DE PERSOANE – 15 MINORE OBLIGATE SĂ SE PROSTITUEZE

poze trafic MEHEDINȚENI CERCETAȚI PENTRU TRAFIC DE PERSOANE - 15 MINORE OBLIGATE SĂ SE PROSTITUEZE

15 victime minore au fost recrutate  în scopul obligării acestora la practicarea prostituției.În urma a 9 percheziții, au fost depistate mai multe persoane suspectate de trafic de persoane și proxenetism. Din activitatea infracțională, au rezultat aproximativ 300.000 de euro, suma de bani care ar fi fost transferată în țară, prin intermediul serviciilor de transfer rapid de bani.

3 MEHEDINȚENI CERCETAȚI PENTRU TRAFIC DE PERSOANE - 15 MINORE OBLIGATE SĂ SE PROSTITUEZE

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate din Mehedinți, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T., au efectuat 9 percheziții domiciliare, in decursul zilei de ieri, în județele Mehedinți și Ilfov, într-un dosar de trafic de  persoane și proxenetism.

 Din cercetari a reiesit ca in ultimii 5 ani doi bărbați și două femei, toți din Mehedinți, s-ar fi constituit într-un grup infracțional organizat și ar fi recrutat peste 15 victime minore și majore, în scopul obligării acestora la practicarea prostituției în străinătate, folosind mijloace de constrângere fizică și psihică.

2 MEHEDINȚENI CERCETAȚI PENTRU TRAFIC DE PERSOANE - 15 MINORE OBLIGATE SĂ SE PROSTITUEZE

Membriii grupului infracțional au fost audiati la sediul DIICOT. În baza probatoriului administrat, procurării au dispus control judiciar, pentru 60 de zile, față de o persoană și reținerea pentru 24 de ore, față de alte două.

În cauză, se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de persoane, constituirea unui grup infracțional organizat, proxenetism și spălare de bani.

Next Post

10% DIN LOCUITORII MEHEDINȚIULUI AU CERTIFICAT DE HANDICAP

joi mart. 25 , 2021
În Mehedinți, 10% din locuitori au certificat de handicap. Foarte mulți dintre aceștia au handicapul doar în acte,  beneficiind în […]
orb la volan 10% DIN LOCUITORII MEHEDINȚIULUI AU CERTIFICAT DE HANDICAP