Mesaj ferm din Mehedinți : ,, Pentru români și pentru România, guvernul Cîțu trebuie demis urgent „

demisia citu Mesaj ferm din Mehedinți : ,, Pentru români și pentru România, guvernul Cîțu trebuie demis urgent "

Președintele Consiliului Județean Mehedinți și al PSD Mehedinți, Aladin Georgescu a transmis un mesaj cu privire la prioritățile PSD în haosul generat de Guvernul Cîțu.

,, Votanții PSD nu vor să înlocuim un guvern al Dreptei cu alt Guvern de Dreapta. „

De asemenea acesta a subliniat faptul că și USR-ul a ,,contribuit” la situația în care a ajuns astăzi România

,,Guvernul Cîțu trebuie să plece, iar din viitorul Guvern nu va face parte USR!”.

Social democrații fac apel la responsabilitate, având în vedere actualul context social, coaliția de guvernare au aruncat România într-o criză politică și economică fără precedent, iar PSD pare hotărât să își asume faptul că este cel mai mare partid din România și să pună capăt acestei lupte pe ciolan și funcții a partidelor care se află acum la Palatul Victoria.

,, Astăzi am participat la ședința Biroului Politic Național și s-au stabilit prioritățile PSD, cel mai mare partid politic din România în haosul în care PNL-USD-PLUS au adus țara!
Avem responsabilități importante în fața alegătorilor PSD și nu vom folosi niciun glonț până nu știm sigur că ajunge la țintă. Acum ținta este ca Guvernul Cîțu să plece acasă! „

De asemena, în Biroul Politic Național PSD, liderii social democrați au decis faptul că vor vota orice moțiune care vă ajunge în plen, subliniând însă faptul că toate partidele care ai format coaliția de guvernare sunt direct răspunzătoare de situația în care a ajuns acum România, inclusiv USR-ul care acum încercă să pozeze în victime deși prin reprezentanții care i-au avut în guvern au
,, contribuit ” la aruncarea țării noastre în haos.

,, PSD rămâne consecvent în declarații și va vota moțiunea Alianței USR-AUR, dacă va ajunge la vot în plen. Există certitudini însă pe care electoratul PSD nu le ignoră, iar noi avem datoria să respectăm acest lucru. USR – PLUS a avut ministere cheie și în loc să acționeze în interesul românilor au făcut praf domeniile pe care le-au condus!
PNRR-ul a fost nenorocit, firmele românești care ar fi trebuit susținute de ministrul Năsui sunt prăbușite, iar acest lucru dovedește clar, aportul considerabil al USR la dezastrul la care este supusă țara în acest moment! Pe cale de consecință, din viitorul Guvern nu va face parte USR! „

PSD este dispus să meargă până la capăt și să arunce la lada de gunoi a istoriei, partidele care au format coaliția de guvernare si care au format cel mai prost guvern din perioada postdecembristă, România fiind acum în cea mai neagră perioadă din ultimii 30 de ani.

,, PSD merge până la capăt! După ce Guvernul Cîțu va fi dat jos, o soluție logică este declanșarea alegerilor anticipate!

Doar prin alegeri anticipate poate fi depășită criză economică majoră, criza sanitară, suprapuse peste criza politică fără precedent provocată de USR și PNL.”

Guvernul de dreapta a făcut multe lucruri îngrozitoare pentru români, au reușit ,, performanța ” de a îndatora generațiile următoare, în timp ce prețurile au crescut galopant, iar salarariile și pensiile au fost înghețate.

,,Ce a făcut Guvernul Cîțu, PNL-USR- PLUS?
❗️Au mințit că elimină pensiile speciale, au mințită că adoptă “Fără penali în funcții publice”, și-au bătut joc de economie, de copii, de bolnavii cronici, au îngropat campania de vaccinare.”

România a fost distrusă de cea mai proastă guvernare de la revoluție până acum, iar acest lucru trebuie să se oprească. Datoria social democraților este fără doar și poate aceea de a pune capăt acestei nenorociri care plutește de 2 ani de zile peste țara noastră.

Next Post

COMUNICAT DE PRESĂ

mar sept. 7 , 2021
Share on Facebook Email Vizualizări: 980
malovat COMUNICAT DE PRESĂ