MICILE MAGAZINE PUN LACĂTUL PE UŞĂ ÎN PANDEMIE

Pandemia si-a pus profund amprenta pe domeniul economic. Micile magazine se inchid unul dupa altul, iar unele dintre ele pun lacatul pe usa definitiv.

lacat MICILE MAGAZINE PUN LACĂTUL PE UŞĂ ÎN PANDEMIE

Magazinele mici încep să se închidă definitiv unul după altul, ca într-un joc de domino. Nu este însă un joc, este vorba de branduri locale, de angajaţi şi familiile lor. Vorbim despre situaţii disperate şi de antreprenori care nu mai au resurse, financiare şi emoţionale pentru a rezista. 

După o perioadă de 3 luni în care magazinele au fost închise prin decizii ale autorităților, odată cu redeschiderea centrelor comerciale vânzările au rămas sub nivele mult inferioare celor de anul trecut. Puţini sunt cei care au rezistat pe perioada stării de urgenţă, însă dacă s-ar mai repeta, situatia ar fi foarte grea.

lacat 2 MICILE MAGAZINE PUN LACĂTUL PE UŞĂ ÎN PANDEMIE

Cand vom scapa de pandemie ? Este intrebarea care sta pe buzele tuturor de cand a aparut Covid-19. Vestea ca aceasta molima ar putea dura inca 3 ani de acum inainte este o tragedie nu doar pentru societăţile comerciale, ci pentru toti oamenii.

Sfarsitul pandemiei pare sa fie departe. Un lucru e cert : vom trăi cu Sars-Cov-2 pe tot parcursul anului 2021.De asemenea, închiderea micilor magazine va avea un impact economic şi social negativ pe termen lung, fiind extrem de dificil şi de puţin probabil ca, odată închise, aceste afaceri să se mai poată redeschide pe viitor.

Next Post

SOLURILE DIN MEHEDINŢI, PRINTRE CELE MAI FERTILE DIN EUROPA

mar mart. 23 , 2021
Bogatia si frumusetea din sud-vestul Romaniei sunt incomparabile . Mehedintiul este unic, atat prin frumusetiile sale naturale, cat si printr-un […]
sol fertil SOLURILE DIN MEHEDINŢI, PRINTRE CELE MAI FERTILE DIN EUROPA