MIROS DE ASFALT PROASPĂT ÎN COMUNA DUMBRAVA !

Președintele Consiliului  Județean Mehedinti , Aladin Georgescu , a acordat un mare interes  pentru a dezvolta temeinic județul nostru , astfel încât mehedințenii pot beneficia de condiții mai bune de viață. În acest moment, lucrările de modernizare și reabilitare a ulițelor sătești din comuna Dumbrava, sunt în plină desfășurare.

Toate aceste investiții au fost posibile datorită implicării primarului comunei , Cătălin Enache, care a demonstrat faptul că este un bun gospodar , implicat și deschis în fața cetățenilor . Locuitorii din zonă sunt multumiți de această investiție. Aceștia nu mai credeau că vor circula vreodată pe ulițe asfaltate.

De asemenea , investițiile realizate la nivelul județului Mehedinți au fost susținute și de parlamentarii social-democrați . Majoritatea proiectelor care au transformat Mehedințiul în șantier în lucru au fost inițiate, finanțate și demarate de către guvernele Partidului Social Democrat .

Județul nostru este un șantier în lucru, investițiile fiind direcționate către toate domeniile, iar cetățenii județului vor beneficia de condiții mai bune de viață.  Deci , cu siguranță , putem spune că Mehedințiul este pe drumul cel bun !

Next Post

ECHIPĂ PENTRU ORŞOVA METROPOLITANĂ

Dum sept. 6 , 2020
 S-a dat startul campaniei electorale ! Aladin Georgescu,președintele Consiliului Județean Mehedinți , alături de Constantin Popescu , candidatul PSD la […]