MIROS DE ASFALT PROASPĂT ÎN VLĂDAIA

Continuă lucrările de modernizare a infrastructurii rutiere în Mehedinți

Modernizarea drumurilor din județul Mehedinți continuă ! Astăzi, prin implicarea și eforturile depuse de președintele Consiliului Județean Mehedinti, Aladin Georgescu, și ale administrației locale, s-a turnat primul strat de asfalt pe DJ 563 A , în localitatea Vlădaia, pe drumul ce asigură accesul locuitorilor satului Ștircovița către centrul comunei.

vladaia MIROS DE ASFALT PROASPĂT ÎN VLĂDAIA

Miros de asfalt proaspat în localitatatea Vlădaia ! Președintele Consiliului Judetean Mehediti, Aladin Georgescu, împreună cu primarul comunei, Viorel Spuză, au depus toate eforturile, astfel încât locuitorii din zonă să beneficieze de cele mai bune condiții de trafic rutier. Este vorba despre drumul DJ 563 A, ce traversează întrega comună.

vladaia 2 MIROS DE ASFALT PROASPĂT ÎN VLĂDAIA

Primarul comunei Vlădaia, Viorel Spuză, este mulțumit de faptul că într-un timp foarte scurt, președintele Consiliului Județean Mehedinți a reușit să demareze această investiție, locuitorii acestei comune urmând să beneficieze de acum înainte de asfalt.

vladaia 3 MIROS DE ASFALT PROASPĂT ÎN VLĂDAIA

Gropile, noroiul și praful din această zonă vor rămâne doar o amintire. Pentru cetățenii de aici, asfaltarea acestui drum este un vis devenit realitate.

Lucrări ample au fost desfășurate în ultimii ani în județul nostru, Mehedințiul devenind un șantier în lucru! Președintele Consiliului Județean ,Aladin Georgescu, a acordat o atenție sporită investițiilor de modernizare a infrastructurii rutiere, astfel încât mehedințenii să beneficieze de cele mai bune condiții de trafic.

Next Post

ROGOVA-CARTEA DE VIZITĂ A JUDEȚULUI MEHEDINȚI

vin iun. 18 , 2021
            Aici găsiți un parc de agrement spectaculos în central comunei, dar și un dud unic în România Un dud […]
r9 ROGOVA-CARTEA DE VIZITĂ A JUDEȚULUI MEHEDINȚI