MIROS DE ASFALT PROASPĂT ȘI DE PRIMĂVARĂ PE DRUMUL CARE LEAGĂ ROGOVA DE GRUIA!

rogova MIROS DE ASFALT PROASPĂT ȘI DE PRIMĂVARĂ PE DRUMUL CARE LEAGĂ ROGOVA DE GRUIA!

 Miros de asfalt proaspăt și de primăvară pe drumul care leagă comuna Rogova de comuna Gruia! Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu și administratorul public, Codruța Rogoveanu, au mers astăzi pe DJ 562A, acolo unde a început turnarea celui de-al doilea strat de asfalt în localitatea Rogova, în cadrul proiectului de reabilitare/modernizare a 112 km drumuri județene, derulat de Consiliul Județean Mehedinți, cu fonduri europene.

rogova 2 MIROS DE ASFALT PROASPĂT ȘI DE PRIMĂVARĂ PE DRUMUL CARE LEAGĂ ROGOVA DE GRUIA!

  Președintele Consiliului Județean Mehedinți a demonstrat în mandatul trecut faptul că  atât modernizarea infrastructurii de sănătatea, cât și cea rutieră , au reprezentat o prioritate pentru acesta ! Lucrări ample au fost  desfășurate în ultimii ani în județul nostru, astfel încât Mehedințiul a fost un șantier în lucru! Șeful de la Consiliul Județean nu se dezminte nici în acest mandat și profitând , astfel, de vremea de afară,  a și pus  constructorii la treabă. Aladin Georgescu a acordat o atenție sporită pentru ca mehedințenii să poată beneficia de cele mai bune condiții de trafic.

rogova 5 MIROS DE ASFALT PROASPĂT ȘI DE PRIMĂVARĂ PE DRUMUL CARE LEAGĂ ROGOVA DE GRUIA!

”Din discuțiile purtate astăzi, la fața locului, cu reprezentanții constructorului, în cursul zilelor de luni și marți se va turna stratul de uzură pe o distanță de 1,6 kilometri, de la intersecția DJ 562A cu DN 56A, până în apropierea localității Vânjuleț. De-a lungul drumului s-au realizat trotuare și rigole de acostament din beton care armonizează lucrarea, în ansamblu, și mă bucur că oamenii sunt mulțumiți de investiția pe care o facem. În paralel, pe același drum se lucrează la rigolele de acostament în localitatea Cioroboreni.
Vremea s-a îmbunătățit și vom continua lucrările pe toate șantierele deschise pentru reabilitarea/modernizarea drumurilor județene  din Mehedinți. Ne propunem ca în perioada următoare să demareze lucrările în același ritm și în cadrul proiectelor pe care le avem pentru infrastructura de sănătate!”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.
rogova 1 MIROS DE ASFALT PROASPĂT ȘI DE PRIMĂVARĂ PE DRUMUL CARE LEAGĂ ROGOVA DE GRUIA!

Localnicii sunt încântați de această investiție realizată cu sprijinul Consiliului Județean Mehedinți. Aceșția beneficiază  acum nu doar de asfalt, ci si de rigole și de accese la proprietăți.

rogova 3 MIROS DE ASFALT PROASPĂT ȘI DE PRIMĂVARĂ PE DRUMUL CARE LEAGĂ ROGOVA DE GRUIA!

“Avem lux … trotuare până în curte , păi noi nu făceam chestia asta cât trăiam.” , spune un localnic.
rogova 4 MIROS DE ASFALT PROASPĂT ȘI DE PRIMĂVARĂ PE DRUMUL CARE LEAGĂ ROGOVA DE GRUIA!
“ Este extraordinar !… și datorită  președintelui Consiliului Județean Mehedinți, domnul Georgescu și primarul nostru, care este cel mai bun din județ , avem cea mai frumoasă comună. , mărturisește un alt localnic.

Cetățenii sunt mulțumiți și de activitatea primarului din comuna Rogova , Vamvu Costinel. Acesta a dovedit faptul că este o persoană foarte implicată în rezolvarea problemelor concetățenilor lui.  Creșterea nivelului de trai al  locuitorilor din comună, este prioritatea acestuia în funcția  administrativă pe care o ocupă.

 Este cert faptul că județul Mehedinți continuă pe drumul cel bun! Lucrări ample se vor desfăsura, în continuare, cu sprijinul președintelui Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, astfel încât  mehedințenii să poată circula în cele mai bune condiții, iar praful și noroiul până la glezne să fie de domeniul trecutului.

Next Post

MUNIȚIE NEEXPLODATĂ DIN TIMPUL RĂZBOAIELOR GĂSITĂ LA DUBOVA !

lun mart. 29 , 2021
Sute de cartușe de infanterie au fost găsite la Dubova de niște tineri ce se aflau în drumeție!  Acestea au […]
munitie MUNIȚIE NEEXPLODATĂ DIN TIMPUL RĂZBOAIELOR GĂSITĂ LA DUBOVA !