MOBILIZARE EXEMPLARĂ PENTRU CEA MAI AMPLĂ ACȚIUNE DE ECOLOGIZARE CARE A AVUT LOC ÎN SEVERIN

Astăzi, la inițiativa Gărzii de Mediu din Mehedinți, a început pe raza municipiului Drobeta-Turnu Severin cea mai amplă acțiune de ecologizare din ultimii ani. La această acțiune a participat un număr impresionant de angajați ai Primăriei municipiului,  ai operatorului de salubritate, precum și ai societății de întreținere a spatiilor verzi, alături de numeroși voluntari.

screciu ecologizare 11 MOBILIZARE EXEMPLARĂ PENTRU CEA MAI AMPLĂ ACȚIUNE DE ECOLOGIZARE CARE A AVUT LOC ÎN SEVERIN

Uneia dintre cele mai afectate zone de gunoaie din Drobeta-Turnu Severin i-a fost astăzi redată stralucirea naturală, toate deșeurile și pet-urile fiind adunate.  Conștientiand cât de important este să trăim într-un mediu curat, la această acțiune s-au alăturat sute de oameni, atât din domenii cheie, cât și locuitori ai acestui municipiu.

Primarul municipiului Drobeta-Turnu Severin, Marius Screciu, a dat încă o dată dovadă de grijă și implicare față de comunitatea pe care o conduce, fiind prezent astăzi la acțiunea de ecologizare.

screciu ecologiare MOBILIZARE EXEMPLARĂ PENTRU CEA MAI AMPLĂ ACȚIUNE DE ECOLOGIZARE CARE A AVUT LOC ÎN SEVERIN

Tot mai multe persoane folosesc terenurile din zona Centurii Ocolitoare a Severinului pentru a depozita gunoaie.

În unele părți s-au format munți de gunoaie din cauza cetățenilor care nu conștientizează cât de important este mediul înconjurător.

Comisarii Gărzii de Mediu din Mehedinți, efectuează zilnic controale pentru a stopa poluarea mediului înconjurător cu gunoaie. Tot mai multe persoane aruncă tot feluri de deșeuri în natura. Aceste fapte se sancționează dur, inclusiv cu confiscarea autoturismelor în care sunt transportate gunoaiele.

Next Post

AMENZI PENTRU CEI CARE HRĂNESC ANIMALELE DE PE STRADĂ

lun apr. 19 , 2021
Proiectul USR-PLUS propune ca cetățenii care hrănesc animalele sau păsările, inclusiv porumbeii, pe domeniul public sau privat al orașului să […]
porumbei AMENZI PENTRU CEI CARE HRĂNESC ANIMALELE DE PE STRADĂ