MOBILIZARE PENTRU PREVENIREA ÎMBOLNĂVIRII CU COVID-19!

Mehedinți 88 de misiuni ale pompierilor în acest weekend MOBILIZARE PENTRU PREVENIREA ÎMBOLNĂVIRII CU COVID-19!

Peste 125 de operatori economici au fost verificati in acest week-end de catre oficialii Mehedinti, cu privire la respectarea normelor  legale impuse in perioada starii de alerta. 

Au fost aplicate peste 100 de sanctiuni , iar amenzile din acest week-and  au avut un total de peste  45.000 de lei.

 Pentru prevenire si limitarea imbolnavirilor cu Covid-19 ,  reprezentantii institutiilor publice cu atributii in domeniul ordinii si linistii publice, au desfasurat ample controale pe raza judetului Mehedinţi, pentru respectarea regulilor de protecţie sanitară, in contextul epidemiologic actual.

Centrele comerciale, pieţele, târgurile, terasele, ştrandurile, cluburile in aer liber, dar şi zonele de promenadă de pe raza judeţului au fost verificate in acest week-end de către 400 de efective.

 În cadrul activitatilor pentru combaterea imbolnavirii cu Covid-19, au fost verificaţi peste 125 de operatori economici . În acest context, au fost aplicate 110 sanctiuni contraventionle , dintre care 34 de sanctiuni au fost aplicate pentru nerespectarea masurilor de protectie individuala, in valoarea totala de peste 45.000 de lei.  

 Sanatatea si siguranta  tuturor cetatenilor reprezinta o prioritate a institutiilor publice cu atributii in domeniul ordinii si linistii publice, astfel că acţiunile vor continua zilnic, cu scopul de a conştientiza cetăţenii cu privire la respectarea masurilor de protecţie împotriva infecţiei cu noul coronavirus.

Next Post

MOTOCICLIST RĂSTURNAT ÎNTR-UN CANAL DE 3 METRI!

lun iul. 13 , 2020
Autoaccidentare  pe DN6! Un motociclist a pierdut controlul directiei de mers si s-a rasturnat intr-un canal de 3 metri adancime. Este […]
motociclisti MOTOCICLIST RĂSTURNAT ÎNTR-UN CANAL DE 3 METRI!