MUNICIPALITATEA PREGĂTITĂ PENTRU PRIMA ZĂPADĂ

zapada in severin MUNICIPALITATEA PREGĂTITĂ PENTRU PRIMA ZĂPADĂ

Având în vedere faptul că meteorologii au anunțat pentru perioada urmatoare o răcire accentuată a vremii, fiind luate în calcul inclusiv precipitații sub formă de ninsoare, reprezentanții autorității locale încearcă să nu fie prinși pe picior greșit la căderea primei zăpezi. Astfel, primăria municipiului , a anuntat ca este pregătită să intervină pentru combaterea poleiului şi deszăpezirea arterelor de circulație din oraș. 

deszapezireee MUNICIPALITATEA PREGĂTITĂ PENTRU PRIMA ZĂPADĂ

 Severinul este impartit pe 6 sectoare  , pentru a acţiona conform planului de deszăpezire . În prezent , 14 utilaje  profesionale sunt  gata să intervină , dintre care două utilaje au fost achizionate recent ,pentru că anul acesta, nu se va interveni doar pe  arterele principale de circulaţie , ci şi pe trotuare şi străzi înguste .

 La nivelul administraţiei, s-a stabilit un plan de acţiune şi s-au luat măsuri în vederea asigurării acestor activităţi prin aprovizionarea, din timp, cu stocurile de materiale antiderapante necesare:  600 de tone de sare şi 400 tone de nisip. Serviciul de deszăpezire va fi delegat societăţii Brantner.

Next Post

CETĂŢENII DIN OBÂRŞIA DE CÂMP VOTEAZĂ PSD

vin nov. 27 , 2020
Candidați PSD Mehedinți au fost primiţi cu multă speranţă şi la Obârşia de Câmp.  Alin Chirilă, candidat PSD pentru funcţia […]
obarsia de camp CETĂŢENII DIN OBÂRŞIA DE CÂMP VOTEAZĂ PSD