MUNIȚIE NEEXPLODATĂ DIN TIMPUL RĂZBOAIELOR GĂSITĂ LA DUBOVA !

Sute de cartușe de infanterie au fost găsite la Dubova de niște tineri ce se aflau în drumeție!  Acestea au fost ridicate de urgență de către o echipă de pirotehnicieni, fiind  transportate și depozitate, în condiții de siguranță, în vederea distrugerii lor ulterioare, întrucât manevrate necorespunzator  încă pot provoca tragedii.  

munitie MUNIȚIE NEEXPLODATĂ DIN TIMPUL RĂZBOAIELOR GĂSITĂ LA DUBOVA !

Aproximativ 300 de obiecte de muniție, rămase neexplodate încă din timpul  conflictelor militare, au fost găsite de niște tineri în timp ce se aflau în drumeție, în zona Ciucarul Mic. Aceștia au anunțat imediat echipa de pirotehnicieni , pentru a le ridica și a le depozita în cele mai bune condiții de siguranță! Inspectoratul pentru Situații de Urgență Mehedinți, informează cetățenii cu privire la faptul că muniția găsită neexplodată, poate fi încă activă, iar manevrata necorespunzator , încă  poate provoca tragedii.

 Cartușele de infanterie au fost găsite duminică ! Acestea au fost în total 285, având calibrul de  7,92 mm. Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Mehedinți , vin cu un apel către cetățeni , să fie vigilenți și să anunțe autoritățile în cazul găsirii unor astfel de  elemente de muniție .

Next Post

CONSILIUL JUDEȚEAN ATRAGE FONDURI EUROPENE PENTRU CONSTRUIREA UNUI SPITAL MODULAR LA NIVELUL JUDEȚULUI

mar mart. 30 , 2021
  Sănătatea mehedințenilor a însemnat o prioritate pentru președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, astfel încât nici de această dată […]
spital modular CONSILIUL JUDEȚEAN ATRAGE FONDURI EUROPENE PENTRU CONSTRUIREA UNUI SPITAL MODULAR LA NIVELUL JUDEȚULUI