MURĂ ŞI CÎRJAN-NOII VICEPRIMARI AI MUNICIPIULUI DROBETA TURNU SEVERIN

În decursul zilei de azi , au fost aleşi viceprimarii municipiului nostru . Propunerea PSD pentru funcţia de viceprimar a fost Cristi Mură , o persoană ancorată în administraţia publică locală  şi un om capabil să aducă plus valoare administraţiei locale şi să continue alături de primarul municipiului , Marius Screciu , proiectele de dezvoltare ale oraşului nostru începute  în urmă cu  4  ani .

Cristi Mură- Viceprimar Drobeta Turnu Severin

Primarul oraşului  Drobeta Turnu Severin a dovedit în ultimii ani implicare şi devotament faţă de cetăţeni şi, a venit cu proiecte concrete şi importante pentru a dezvolta  nivelul de trai al severinenilor.  Edilul oraşului nostru este sigur de faptul că va face echipă bună cu cei doi viceprimari , iar dezvoltarea municipiului nostru va continua într-un ritm alert .

 De asemenea, voinţa cetăţenilor este reprezentată în cadrul conducerii primăriei Drobeta Turnu Severin şi de către liberalul Daniel Cirjan.

 Suntem siguri că binomul Marius Screciu – Cristi Mură va reusi  să facă performanţe administrative, care vor duce la îmbunătaţirea condiţiilor de viaţă ale severinenilor şi la dezvoltareaa nivelului de trai al acestora.

Next Post

TÂNĂR PRINS DROGAT CU COCAINĂ ŞI FĂRĂ PERMIS!

vin feb. 5 , 2021
Un bărbat a fost depistat seara trecută în trafic, pe Bulevardul Tudor Vladimirescu din Drobeta Turnu Severin,fără a poseda permis […]