O femeie a murit de „tristețe” după ce a suferit trei avorturi spontane-O femeie a murit de „tristețe” după ce a suferit trei avorturi spontane.2023

O femie a visat mereu sa devina mama, dar a fost „distrusa” dupa ce si-a pierdut primul copil in timp ce era insarcinata in trei luni, potrivit The Sun.

Tanara de 26 de ani a mai suferit doua avorturi care i-au inrautatit sanatatea mintala.

În mod tragic, Jemma a murit brusc pe 16 decembrie, lăsându-și familia devastată.

 

„Primul avort spontan a distrus-o pe Jemma. Nu a existat sprijin pentru ea. Când ești la pământ și trebuie să faci față modului în care te simți, poate fi dificil”, a declarat fratele ei, Asa.

Ne-am fi dorit să poată trece peste, dar a existat foarte puțin sprijin profesional acolo”, a adăugat el.

Mai mult de atât, bărbatul a explicat că nu a existat niciun sprijin proactiv pentru femeie după avorturile spontane și că nimeni nu i-a explicat de ce a continuat să-și piardă copiii. Tragediile au pus o presiune mentală imensă pe ea.

„Vorbeam cu ea ore în șir la telefon, dar după primul avort spontan, am șimțit că am pierdut o parte din Jemma”, a declarat fratele ei.

„Sunt atât de mândru de Jem pentru cât de mult a luptat pentru a fi fericită, dar în cele din urmă, tristețea ei a fost prea mult de suportat. Copiii au adus atât de multă fericire în viața lui Jem, dar durerea de a-și pierde copiii a fost prea mare pentru ea”, a adăugat el.

Femeia a adorat întotdeauna copiii și a început să facă pe dădaca încă din perioada în care era eleva. Mai târziu, ea a lucrat în creșe ca tânără coordonatoare de îngrijitoare.

Soțul femeii, Tony, a declarat că experiența trăită a fost una devastatoare, iar cel mai greu este faptul că multe cupluri care trec prin același lucru suferă în tăcere.

Rel stirileprotv.ro

a beautiful pregnant woman dressed in white cloth 2021 12 09 07 25 22 utc O femeie a murit de „tristețe” după ce a suferit trei avorturi spontane-O femeie a murit de „tristețe” după ce a suferit trei avorturi spontane.2023

Next Post

Accident în lanț în Drobeta Turnu Severin-În accident au fost implicate 3 autoturisme.-2023

mar ian. 10 , 2023
Ieri seara a avut loc un carambol pe Bulevardul Tudor Vladimirescu din Municipiul Drobeta Turnu Severin. In accident au fost […]
WhatsApp Image 2023 01 10 at 12.07.49 2 Accident în lanț în Drobeta Turnu Severin-În accident au fost implicate 3 autoturisme.-2023