O LUNĂ DE VACANȚĂ PENTRU ELEVI

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, anunță faptul că vacanța de primăvara va suferi modificări. Aceasta va fi prelungită până la data de 4 mai, astfel încât să includă Paștele Catolic, dar și pe cel Ortodox. Elevii mehedințeni nu sunt deloc bucuroși cu privire la noua modificare a anului școlar.

vacanta de primavara O LUNĂ DE VACANȚĂ PENTRU ELEVI

Vacanța de primăvară va suferi mici modificări din spusele Ministrului Educației. Aceasta va începe pe data de 2 aprilie și se va termina pe 4 mai, astfel vacanța va fi prelungită cu trei săptămâni. Din perspectivă epidemiologică, luna aprilie este un vârf al cazurilor de Covid-19.

Elevii  mehedințeni nu sunt deloc încântați de această decizie luată de Ministrul Educației. În sistemul online de învățare, materia nu a fost aprofundată, iar aceștia s-au ales cu lacune greu de corectat.

Vacanța de primăvară, prelungită cu trei săptămâni nu este deloc o decizie înțeleaptă în viziunea elevilor de clasa a XII-a. Urmează o etapă foarte importantă pentru adolescenții din anul terminal de liceu, iar aceștia își doresc mai mult ca niciodată revenirea la normalitate.

Next Post

STIMULENTE DE RISC DE PESTE 2.300.000 LEI ALOCATE ANGAJAŢILOR DIN SISTEMUL SANITAR ÎN 2020

mie mart. 24 , 2021
Angajații din sistemul sanitar, implicați în gestionarea cazurilor de îmbolnăvire cu Sars-Cov-2 au încasat stimulente de risc de 2.500 de […]
stimulente STIMULENTE DE RISC DE PESTE 2.300.000 LEI ALOCATE ANGAJAŢILOR DIN SISTEMUL SANITAR ÎN 2020