OMUL SFINȚEȘTE LOCUL LA BĂLĂCIȚA

Proverbul „Omul sfinteste locul” se potriveste de minune primarului comunei Bălăcița , Constantin Vladuți. În ultimii ani, acesta a reușit să schimbe fața comunei și să pună bazele unei dezvoltări temeinice a localitații, dar și să îmbunătățească condițiile de trai ale cetățenilor pe care  îi reprezintă. Comuna Bălăcița este pe drumul cel bun , iar cetățenii sunt multumiți de activitatea edilului din comuna lor.

Primarul comunei Bălăcița , Constantin Vladuți, a dat dovadă de un mare interes în ceea ce privește bunăstarea cetățenilor și creșterea nivelului de trai în comunitate ; astfel încat, asfaltarea drumurilor comunale , rețeaua de apă și canalizare ,dar și iluminatul public , au fost unele din principalele realizări la nivel local.

Locuitorii comunei Bălăcița sunt mulțumiți de investițiile realizate în ultimii ani și de activitatea primarului, susținându-l în continuare pentru un nou mandat .

Condițiile deplorabile în care tinerii comunei învățau , au fost date uitării. În acest moment , majoritatea instituțiilor de învățământ au fost reabilitate sau se află în curs de modernizare . De asemenea, persoanele aflate în nevoie sau cele defavorizate social , nu au fost neglijate de primarul Constantin Vlăduți, întrucât în acest moment lucrările sunt în plină desfășurare pentru înființarea unui Centru Social în localitatea Dobra .

Buna colaborare pe care primarul comunei Bălăcița a avut-o cu președintele Consiliului Județean Mehedinți , Aladin Georgescu , a ajutat la implementarea acestor proiecte, atât de necesare pentru dezvoltarea comunei.

Sătenii sunt mândri de primarul localității, datorită interesului pe care acesta l-a acordat de-a lungul timpului. Investiții ample au avut loc în ultimii ani. Deci, putem afirma faptul că omul sfințește locul și în comuna Bălăcița.

Produs de SC. ALL FOR CORRECT INFORMATIONS S.R.L Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Mehedinți CMF 21200019

Next Post

LA STÂNĂ LA TANTI MĂRIOARA

Dum sept. 13 , 2020
Viața între munți pare a fi de vis pentru oamenii care stau pe aceste meleaguri ; stânele de oi , […]