OMUL SFINȚEȘTE LOCUL LA PUNGHINA

Adevărata implicare se cunoaște și în comuna Punghina, unde primarul Drinceanu Gelu, a arătat de-a lungul timpului interes pentru bunăstarea cetățenilor ! Investițiile sunt multiple, iar condițiile de trai a celor care locuiesc aici, sunt unele dintre cele mai bune !

punghina OMUL SFINȚEȘTE LOCUL LA PUNGHINA

Primarul comunei Punghina,Drinceanu Gelu, și-a arătat de-a lungul timpului interesul pentru bunăstarea cetățenilor, de la amenjarea unei baze sportive cu toate utilitățile necesare, până la modernizarea Târgului Comunal din Punghina, unde toate tarabele sunt noi și moderne, iar comercianții își vor putea vinde marfa indiferent de vremea de afară, datorită condițiilor bune de aici.

Locuitorii comunei Punghina sunt mulțumiți de activitatea primarului ,Drinceanu Gelu. Acesta a reușit să schimbe fața comunei și să pună bazele unei dezvoltări temeinice a localității, iar condițiile de trai ale cetățenilor pe care îi reprezintă, s-au îmbunățățit semnificativ.

punghina 1 OMUL SFINȚEȘTE LOCUL LA PUNGHINA

În localitatea Punghina, nu doar drumul județean este asfaltat, ci aproape toate ulițele satului. O infrastructură rutieră modernă însemană un pas spre o comună la standarde europene. În acest loc, cetățenii se bucură de trotuare, rigole, accese la proprietăți și spații verzi amenajate.

Sătenii sunt mândri de primarul localității datorită interesului pe care acesta l-a acordat de-a lungul timpului. Investiții ample au avut loc în ultimii ani, astfel încât putem afirma faptul că omul sfințește locul și în comuna Punghina.

Next Post

CĂMINUL CULTURAL DIN GÂRLA MARE, ÎN PROCES DE MODERNIZARE

joi mai 6 , 2021
Fără a neglija alte domenii precum infrastructura rutieră sau educația, primarul comunei Garla Mare,Baicu Dumitru, a depus eforturi substanțiale pentru  […]
camin 1 CĂMINUL CULTURAL DIN GÂRLA MARE, ÎN PROCES DE MODERNIZARE