OMUL SFINȚEȘTE LOCUL LA ROGOVA, JUDEȚUL MEHEDINȚI!

rogova OMUL SFINȚEȘTE LOCUL LA ROGOVA, JUDEȚUL MEHEDINȚI!

Copii, dar și tineret în număr cât mai mare la Rogova. Asta, dupa ideea primarului , Vamvu Costinel, de a amenaja parcul de langa primărie.

De o săptămână, localnici de toate varstele se bucura seara de seara de muzică, dar si de filmele vizionate cu ajutorul unui video proiector  amplasat chiar in cadrul parcului.

rogova2 OMUL SFINȚEȘTE LOCUL LA ROGOVA, JUDEȚUL MEHEDINȚI!

Primarul comunei Rogova, Vamvu Costinel, si-a arătat de-a lungul timpului interesul pentru bunăstarea cetățenilor. Pentru a aduce zâmbete, dar și voie bună în rândul localnicilor, ideea de a amenaja parcul de langă primărie și evenimentele care au loc seara de seara sunt de bun augur.  Muzica, desenele animate si filmele vizionate, aduna zilnic localnicii in centrul comunei.

Tineretul este incantat de initiativa domnului primar de a amenaja un nou parc de relaxare, dar si de evenimentele ce au loc seara de seara. In timp ce proprii copii se joaca in spatiul special amenajat, parintii se pot relaxa ascultând muzica sau chiar vizionand filme cu ajutorul unui video proiector.

 Cert este faptul ca localnici de toate varstele, de la mic la mare, se bucura  de amenajarea acestui spatiu .

 Nu doar de aceasta initiativa sunt incantati cetatenii, ci de toata implicarea de care a dat dovada primarul localitatii de -a lungul timpului. 

 Muzica si filmele aduc voie buna si relaxare in randul localnicilor de toate varstele, adunandu-i intr-un numar cat mai mare in jurul dudului din centrul parcului.

Next Post

10.000 DE ȚIGĂRI CONFISCATE!

mar iul. 14 , 2020
Polițiștii din cadrul Posturilor de Poliție Butoiești si Breznița Motru au depistat astăzi în trafic doi bărbati de 34 de […]
tigari 10.000 DE ȚIGĂRI CONFISCATE!