ORĂSELUL COPIILOR -PLIN DE LUMINI DE 1 DECEMBRIE

orasel 1 ORĂSELUL COPIILOR -PLIN DE LUMINI DE 1 DECEMBRIE

Începând de azi , cei mici se pot bucura de o  întâmpinare ca în poveşti  chiar din partea personajelor preferate !  Luminiţele în Orăşelul Copiilor din Severin,  au fost aprinse în această seară , iar figure şi decoraţiuni specifice îi aşteaptă pe cei mici , dar nu numai ,să se bucure de magia Crăciunului , în ciuda situaţiei epidemiologice !

Primarul Municipiului Drobet Turnu Severin , Marius Screciu , a adus magia săbătorilor de iarnă în rândul concetăţenilor lui după ce, luminile şi decoraţiunile specifice  au fost aprinse pe Crişan în cursul zilei de ieri;  iar de astăzi , cei mici se pot bucura de un loc special amenajat , chiar pentru ei,  în  Parcul Central .

orasel 2 ORĂSELUL COPIILOR -PLIN DE LUMINI DE 1 DECEMBRIE

Magia sărbătorilor de iarnă o regăsim, cu siguranţă,  în sufletele tuturor severinenilor de orice vârstă  , însă cei mici  pot avea , acum,  zile de poveste alături de personajele preferate , într-un ,, Orăşel”al Copiilor plin de lumini !

Next Post

PMP MEHEDINŢI – MESAJ CĂTRE TOTŢI ROMÂNII

mar dec. 1 , 2020
Chiar dacă nu a mai avut loc nicio festivitate de 1 Decembrie  , membrii Partidului Mişcarea Populară au sărbătorit Ziua […]
pmp 1 decembrie PMP MEHEDINŢI – MESAJ CĂTRE TOTŢI ROMÂNII