PENTRU CÂŢIVA LEI , ŞI-AU PETRECUT NOAPTEA DUPĂ GRATII

furt calificat 1 PENTRU CÂŢIVA LEI , ŞI-AU PETRECUT NOAPTEA DUPĂ GRATII

Pentru 2.000 de lei , doi tineri din localitatea Tâmna  şi-au petrecut noaptea în arest, după ce ar fi furat din locuinţa unei femei , tot ce au găsit mai valoros.  Astăzi, instanţa de judecată stabileşte dacă aceştia mai ramân sau nu după gratii.

  • furt calificat 2 PENTRU CÂŢIVA LEI , ŞI-AU PETRECUT NOAPTEA DUPĂ GRATII
  • furt calificat PENTRU CÂŢIVA LEI , ŞI-AU PETRECUT NOAPTEA DUPĂ GRATII

Doi tineri  de 19 , respectiv 27 de ani , au fost reţinuti de către poliţiştii din cadrul Poliţiei oraş Strehaia . Aceştia ar fi spart locuinţa unei femei şi ar fi  furat tot ce au gasit mai valoros , în valoare de 2.000 de lei.  Furtul a avut loc la sfârşitul săptamânii trecute , în comuna Tâmna .

 În urma investigaţiilor , cei doi tineri au fost depistaţi de către poliţişti, în decursul zilei de ieri. Prejudiciul , în valoare de 2.000 de lei a fost recuperat în totalitate şi înapoiat femeii.Pentru câtiva lei , ce doi tineri si-au petrecut noaptea în arest, urmând ca astăzi instanţa de judecata să stabilească dacă aceştia mai raman sau nu după gratii.

În cauză , s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii de furt calificat.

Next Post

COLEGIUL NAŢIONAL TRAIAN-DISPUNE DE REŢEA DE ÎNCĂLZIRE PROPRIE

vin oct. 30 , 2020
Colegiul Naţional Traian , beneficiază în acest moment  de un sistem de încălzire modern şi eficient ; asta după ce, […]
traian 1 COLEGIUL NAŢIONAL TRAIAN-DISPUNE DE REŢEA DE ÎNCĂLZIRE PROPRIE