PERSOANE FĂRĂ VEDERE, CU BASTON, DESCOPERITE CU PERMIS DE CONDUCERE

Persoane fără vedere, cu baston, care au permis de conducere eliberat dupa încadrarea în grad de handicap au fost descoperite, în urma unor verificări a dosarelor de handicap. În aceste condiții,urmările vor fi penale.

nevazatori PERSOANE FĂRĂ VEDERE, CU BASTON, DESCOPERITE CU PERMIS DE CONDUCERE

Adrian Bidilici, directorul DGASP Mehedinți, continuă acțiunea de evaluare a persoanelor încadrate în grad de handicap. În urma unei adrese făcută la Poliția Rutieră, au fost descoperite 10 persoane încadrate în grad de handicap grav de vedere, care dețin permis de conducere .

Această situație este gravă. În urma evaluării care va urma, în cazul în care se va constata faptul că sunt fapte de natură penală, vor urma demersurile către parchet, pentru anchetă.

O persoană cu grad de handicap grav, în special de vedere, nu are dreptul să deţină permis de conducere.Aceștia vor pierde indemnizațiile de handicap, iar persoanele care au permis aceste fapte, vor răspune în fața legii.

Next Post

CAFENEA 5 TO GO CA ÎN MARILE ORAŞE, ACUM ŞI ÎN SEVERIN

mie mart. 17 , 2021
În plină pandemie, o tânără antreprenoare a găsit soluția de a-si deschide propria afacere, în timp ce multe altele sunt […]
5 go 1 CAFENEA 5 TO GO CA ÎN MARILE ORAŞE, ACUM ŞI ÎN SEVERIN