PLIMBAREA CU BARCA PE ClISURA DUNĂRII

minivacanta rusalii clisura dunarii delta PLIMBAREA CU BARCA PE ClISURA DUNĂRII

Clisura Dunării ,de pe malul mehedinţean, este un loc special în România! Mii de oameni vin aici, în fiecare an, pentru a vizita tot ce această zonă are de oferit . Plimbarea cu barca prin Cazanele Dunarii, este o metodă bună de a te bucura de frumusetea naturii şi de a descoperi locuri inaccesibile de pe uscat , tocmai de aceea este una dintre activităţile preferate ale turistilor , în momentul în care ajung la  Dubova .

shutterstock 1525631696 PLIMBAREA CU BARCA PE ClISURA DUNĂRII

Plimbarea cu barca prin Cazanele Dunării e o metodă bună de a te relaxa , dar și  de a asculta povești cu strămoşii noştri, dacii şi romanii, care şi-au lasat amprenta pe meleagurile mehedinţene.

Sunt mai multe locuri de unde poți pleca într-o plimbare cu barca prin Cazanele Dunării, iar prețurile diferă în funcție de punctul de îmbarcare.

image 21 PLIMBAREA CU BARCA PE ClISURA DUNĂRII

Tabula Traiana ,Grota Veterani și Peștera Ponicova sunt doar câteva din obiectivele turistice pe care le puteți vizita. Cadrul natural este deosebit , iar o data ajunși în inima Mehedințiului, trebuie vizitată neaparăt Clisura Dunării !

Next Post

PMP- PRINTRE OAMENI ȘI ÎN COMUNELE GRECI , VOLOIAC ŞI BREZNIŢA MOTRU

joi sept. 10 , 2020
Ion Cupă împreună cu echipa PMP Mehedinţi au luat la pas localităţile din judeţul nostru. La sfârşitul săptămânii trecute au […]
2 ion cupa 1 1 PMP- PRINTRE OAMENI ȘI ÎN COMUNELE GRECI , VOLOIAC ŞI BREZNIŢA MOTRU