PMP MEHEDINȚI, ALĂTURI DE PRODUCĂTORII AUTOHTONI

pmp baia de aramaaaa 1 PMP MEHEDINȚI, ALĂTURI DE PRODUCĂTORII AUTOHTONI

Închiderea piețelor și târgurilor a fost un subiect ce a oripilat o țară întreagă. Echipa PMP Mehedinți, aflată în targurile din Broșteni și Baia de Aramă în campanie electorală , a transmis un mesaj ferm de susținere a producătorilor locali.

Închiderea piețelor și târgurilor poate îngenunchea agricultorii români, iar membrii PMP Mehedinți au taxat dur această inițiativă a guvernului PNL, venind în sprijinul producătorilor români.

Cunoscută fiind ca o persoană foarte implicată, dornică de a restarta clasa politică din județul nostru, președintele PMP Mehedinți, Ramona Cupă și-a exprimat ,de asemenea,  susținerea pentru producătorii locali din Mehedinți.

Oamenii apreciază atitudinea candidaților PMP, aceștia dau dovadă de interes și implicare în rezolvarea problemelor locuitorilor județului nostru și, cu siguranță, pe 6 decembrie, Partidul Mișcarea Populară va confirma trendul ascendent pe care se află.

Comandat de Partidul Mișcarea Populară – Organizația Județeană Mehedinți CMF 11200012

Next Post

CETĂȚENII DIN BAIA DE ARAMĂ-SUSȚIN CANDIDAȚII PSD

mar nov. 10 , 2020
O nouă zi , plină de emoții, pentru candidații Partidului Social Democrat la alegerile parlamentare din 6 decembrie ! Cetățenii […]
psd baia de arama 1 CETĂȚENII DIN BAIA DE ARAMĂ-SUSȚIN CANDIDAȚII PSD