PMP MEHEDINȚI ALĂTURI DE SEVERINENI !

 Membrii Partidului Mișcarea Populară au fost în acest weekend în târgul din Drobeta Turnu Severin . Candidații partidului la alegerile parlamentare din data de 6 decembrie își propun proiecte importante pentru dezvoltarea municipiului nostru.

Weekend plin pentru candidații  PMP la alegerile parlamentare din data de 6 decembrie . Discuțiile constructive cu cetățenii nu au lipsit , iar candidatul PMP pentru Camera Deputaților , Ion Cupă , vine în fața oamenilor cu soluții concrete, dată fiind vasta experiență din administrația  publică centrală, acumulată de-a lungul timpului.

Și candidatul PMP , pentru funcția de senator în Parlamentul României , își dorește să contribuie la îmbunătățirea nivelului de trai al mehedințenilor.

 Partidul Mișcarea Populară , filiala din Mehedinți, a fost surpriza plăcută la alegerile locale din 27 septembrie; iar echipa puternică și frumoasă formată în jurul lui Ion Cupă, poate obtine , cu siguranță, un rezultat bun pe data de 6 decembrie .

Comandat de Partidul Mișcarea Populară – Organizația Județeană Mehedinți CMF 11200012

Next Post

CADAVRU NEIDENTIFICAT , GĂSIT ÎN APELE DUNĂRII

lun nov. 9 , 2020
În acest weekend , trupul neînsuflețit  al unui bărbat  a fost scos din apele Dunării.  Cadavrul  a fost observat  lângă […]