PMP MEHEDINŢI – PRINTRE CETĂŢENI LA CUJMIR ŞI VÂNJU MARE

pmp vanju 1 PMP MEHEDINŢI – PRINTRE CETĂŢENI LA CUJMIR ŞI VÂNJU MARE

Membrii Partidului Mişcarea Populară au luat la pas localităţile din Mehedinţi , pentru a afla care sunt nevoile cetăţenilor. În decursul zilei de azi au fost printre oameni la Vânju Mare , dar şi la Cujmir , unde   au venit cu propuneri şi soluţii concrete pentru ca nivelul de trai al cetăţenilor să se îmbunătăţească considerabil .

pmp vanju 3 PMP MEHEDINŢI – PRINTRE CETĂŢENI LA CUJMIR ŞI VÂNJU MARE

Un partid al valorilor şi al echilibrului, care doreşte creşterea  nivelului de trai al cetăţenilor , PMP vine cu propuneri şi soluţii  concrete în folosul oamenilor .  În decursul zilei de azi , membrii Partidului Mişcarea Populară au mers  la Cujmir , dar şi în piaţa din Vânju Mare pentru a  afla nevoile reale ale cetatenilor.  Închiderea pieţelor şi târgurilor poate îngenuchea agricultorii României. Florin Gagea , candidatul PMP doreşte valorificarea produselor romanesti  , venind în sprijinul producătorilor locali.

pmp vanju 2 PMP MEHEDINŢI – PRINTRE CETĂŢENI LA CUJMIR ŞI VÂNJU MARE
Florin Gagea- Candidat PMP Senatul României

 Vicepreşedintele PMP Mehedinţi , Adrian Moldoveanu , îi susţine cu încredere pe candidaţii PMP  la alegerile parlamentare din data de 6 decemebrie, întrucât soluţiile candidaţilor PMP sunt concrete şi viabile pentru ca nivelul de trai al cetăţenilor să crească considerabil. Oamenii apreciază atitudinea candidaţilor PMP , aceştia dând dovadă de interes şi implicare în rezolvarea problemelor  .

Unii noi în lumea politică , alţii  cu experienţă în spate , candidaţii PMP Mehedinţi la alegerile parlamentare  sunt oameni dornici  să se implice  activ în îmbunătăţirea nivelului  de trai al cetăţenilor. Aceştia au reuşit să transforme PMP Mehedinţi în a treia forţă politică în judeţul nostru .

Comandat de Partidul Mișcarea Populară – Organizația Județeană Mehedinți CMF 11200012

Next Post

MARCEL CIOLACU RENUNŢĂ LA PENSIA SPECIALĂ

mar nov. 24 , 2020
Preşedintele Partidului Social Democrat , Marcel Ciolacu , a transmis un mesaj clar prin care Partidul Social Democrat se poziţionează […]
ciolacuuuuu 1 MARCEL CIOLACU RENUNŢĂ LA PENSIA SPECIALĂ