PMP MEHEDINŢI PRINTRE ORŞOVENI

pmp orosvaaaa PMP MEHEDINŢI PRINTRE ORŞOVENI

Cum campania electorală pentru alegerile parlamentare este în plină desfăşurare , membrii Partidului Mişcarea Populară au continuat şirul acţiunilor, în acest weekend, la Orşova . Un partid al valorilor şi al echilibrului , care doreşte creşterea nivelului de trai al cetăţenilor, Ion Cupă , candidatul PMP Mehedinţi la Camera Deputaţilor , este cunoscut ca fiind o persoană cu o vastă experienţă politică, care are ca scop principal bunăstarea mehedinţenilor .

Florin Gagea  candidatul PMP Mehedinţi la  Senatul României  vine cu noi propuneri şi soluţii pentru îmbunătăţirea condiţiilor de trai ale orşovenilor.   Cum Orşova mai este numită şi „Perla Dunării” , fiind un oraş cu un puternic potenţial turistic ; însă, abandonat de conducerea primăriei , obiectivul principal al candidatului PMP este modernizarea infrastructurii  rutiere pentru ca ,ulterior, aducerea de investitori să fie mult mai rapidă.

Unii noi în lumea politică , alţii cu experienţă în spate , candidaţii PMP Mehedinţi la alegerile parlamentare  sunt oameni dornici să se implice activ în îmbunătăţirea nivelului de trai al cetăţenilor . Au reuşit să transforme PMP Mehedinţi în a treia forţă politică în judeţul nostru.

Comandat de Partidul Mișcarea Populară – Organizația Județeană Mehedinți CMF 11200012

Next Post

UN TÂNĂR ȘI-A PIERDUT VIAȚA ÎN BREZNIȚA DE OCOL

lun nov. 23 , 2020
Accident mortal în Breznița de Ocol ! Un tânăr de 19 ani şi-a pierdut viaţa după ce s-a izbit cu […]
baiatul mort 1 1 UN TÂNĂR ȘI-A PIERDUT VIAȚA ÎN BREZNIȚA DE OCOL