PMP- PRINTRE OAMENI ȘI ÎN COMUNELE GRECI , VOLOIAC ŞI BREZNIŢA MOTRU

Ion Cupă împreună cu echipa PMP Mehedinţi au luat la pas localităţile din judeţul nostru. La sfârşitul săptămânii trecute au fost prezenţi şi în comunele Greci ,Voloiac şi Brezniţa Motru , în mijlocul oamenilor .

PMP Mehedinți vine cu candidați puternici în majoritatea comunelor din Mehedinți. Candidatul PMP la funcția de consilier local în comuna Greci, Stîngă Gheorghian Ion, este un om apreciat de către cetăţeni . Acesta are o vastă experiență administrativă și a fost un factor de echilibru și în fostele mandate.

Și la Breznița Motru ,candidatul PMP ,Constantin Dascălu, își propune să realizeze obiective importante; investițiile în apă și canalizare , asfaltarea drumurilor , dar și pietruirea ulițelor sunt doar câteva dintre obiective pe care PMP și le propune pentru cetățenii comunei Breznița Motru .

Candidatul PMP la funcția de președinte al Consiliului Județean, Ion Cupă, a fost și în comuna Voloiac, în mijlocul oamenilor ,unde alături de organizația locală ,au prezentat proiectele și propunerile lor pentru dezvoltarea acestei comune , dar și a județului nostru .

Partidul Mișcarea Populară vine cu un suflu nou în politica mehedințeană. Candidații acestui partid propun soluții noi pentru  a îmbunătați nivelul de trai al mehedințenilor .

Produs de SC. ALL FOR CORRECT INFORMATIONS S.R.L

Comandat de Partidul Mișcarea Populară – Organizația Județeană Mehedinți

CMF 21200020

Next Post

AMBROZIE VS COVID-19 - ACELEAȘI SIMPTOME

Dum sept. 13 , 2020
Sensibilitate la ambrozie o intâlnim la orice vârstă .Jumatate de million de români au această problemă ,însă în ceea ce […]