PMP – SCHIMBAREA ÎN BINE LA HUSNICIOARA

Memebrii echipei PMP, au fost în decursul zilei printre cetăţenii comunei Husnicioara . Aici , şi-au facut cunoscute ideile şi solutiile pentru a aduce bunăstare în rândul locuitorilor. Gheorghe Brucă, candidatul PMP la funcţia de primar , va face tot ce îi stă în putinţa pentru a îmbunătăţi condiţiile de trai ale locuitorilor .

Ion Cupă , candidatul PMP la functia de presedinte al Consiliului Judeţean Mehedinţi a fost alături de cetăţenii comunei Husnicioara  în decursul zilei de ieri. Condiţiile de trai în această comună sunt precare : sate izolate , drumuri inaccesibile, alimentare cu apă partială sau chiar nefunctională. Mişcarea Populară vine cu idei şi soluţii concrete pentru satisfacerea nevoilor cetăţenilor .

Gheorghe Brucă,  candidatul PMP la functia de primar în comuna Husnicioara , va  depune eforturi subtantiale ca cetăţenii de aici sa beneficieze de conditii mai bune de viaţă . De asemenea, va valorifica resursele naturale ,solul fiind unul fertil în această localitate; pomicultura, viticultura , sunt alte atuuri pe care comuna Husnicioara le are.

Cetăţenii comunei sunt dezamăgiţi de condiţiile de trai ,iar în decursul  zilei de ieri au fost alături de membrii Partidului Mişcarea Populară , deoarece doresc o schimbare în bine , în comunitatea lor .

Mişcarea Populară vine în faţa cetăţenilor cu oameni noi, cu soluţii şi idei ambiţioase care , cu siguranţă, vor dinamiza administraţia judeţului nostru.

Produs de SC. ALL FOR CORRECT INFORMATIONS S.R.L

Comandat de Partidul Mișcarea Populară – Organizația Județeană Mehedinți

CMF 21200020

Next Post

ÎNCĂ O PROMISIUNE RESPECTATĂ DE MARIUS SCRECIU

sâm sept. 19 , 2020
Încă o promisiune a fost transformată în realitate de către primarul municipiului Drobeta-TurnuSeverin , Marius Screciu . Oraşul nostru se […]