PNL ÎȘI BATE JOC DE ROMÂNI

pnl PNL ÎȘI BATE JOC DE ROMÂNI

Închiderea pieţelor a stârnit mari controverse la nivel naţional . Şi în Mehedinţi, oamenii nu au înţeles cum coronavirusul nu se răspândeşte în centrele comerciale, ci doar în pieţe. Partidul National Liberal a anunţat că acestea se vor redeschide la sfârşitul  săptămânii, exact înainte de ziua alegerilor, însă oamenii care au stat în frig, pe nedrept, nu vor ierta niciodată această decizie .

După sătămâni întregi de chin, Partidul Naţional Liberal anunţă redeschiderea pieţelor . Culmea, acest lucru se va întâmpla exact înainte de ziua alegerilor . Producătorii care au îndurat toată aceasta umilinţă, nu se lasă păcăliţi de acest gest şi nu iartă ce s-a întâmplat.

Supermarketurile au fost supraaglomerate în tot acest timp, iar piețele agroalimentare au rămas pustii. Marfa oamenilor se strică, iar profiturile au scăzut enorm . Oare din cauza piețelor creșteau numărul de infectări cu covid-19 ?

Președintele Klaus Iohannis a anunțat miercuri redeschiderea piețelor. Acestea vor fi redeschise de la sfârșitul acestei săptămâni.Oamenii în schimb, au rămas cu un gol adânc în suflet. Locurile în care se vând produse tradiţionale româneşt au fost date uitării , iar cele în care găsim produse importate , au rămas deschise ! Aceasta a fost decizia de neimaginat a autorităţilor guvernamentale din ţara noastră!

Next Post

PSD CERE PLAN PENRU REDESCHIDEREA ȘCOLILOR

vin dec. 4 , 2020
În toată Europa , şcolile sunt deschise , deşi în multe ţări situaţia provocată de pandemie , este  mult  mai […]
redeschiderea scolilor PSD CERE PLAN PENRU REDESCHIDEREA ȘCOLILOR