PNL PREGĂTEȘTE MAREA FRAUDĂ LA OBÂRȘIA

Disperați că pierd alegerile, liberalii aruncă saci de bani pentru a denatura votul oamenilor

Liberalii din Mehedinți se cred în vestul sălbatic  și decurg la toate mijloacele posibile pentru a încerca să schimbe votul de duminică în favoarea candidatului lor. Primul pas făcut de aceștia a fost acela de a aduce cetățeni din toate colțurile județului pentru a-și face viza de reședință. Directorul Serviciului de Evidență a Populației din Cujmir a confirmat faptul că un număr uriaș de persoane și-au mutat reședința în Obârșia. Pe surse am aflat ca directorii și consilierii PNL au avut target câte 20 de persoane pentru a influența votul de duminică .

obarsia PNL PREGĂTEȘTE MAREA FRAUDĂ LA OBÂRȘIA

Până și funcționarii de la Centrul de Evidență a Populației din comuna Cujmir se pare că ascund lucruri, aceștia fiind reticenți la apariția camerei de filmat și încercând parcă să fugă de faptul că putem afla adevarul ,uitând practic de transparența de care trebuiau să dea dovada ,dacă nu aveau nimic de ascuns.

Lucrurile încă nu se opresc aici ,liberalii fiind disperați de faptul ca vor pierde alegerile din Obârșia de Câmp . Președintele PSD Mehedinți, Aladin Georgescu, a transmis un mesaj dur pe pagina lui de socializare ,acuzându-i pe liberali de faptul ca încearcă să cumpere voturile oamenilor .

“La cererea conducerii PNL Mehedinți, consilierii județeni si directorii de deconcentrate au cotizat cu suma de 2000 lei fiecare pentru alegerile parțiale  de duminica. Banii au fost strânși zilele trecute și au ajuns la candidatul PNL care deja se ocupă de cumpărarea voturilor în satul Izimșa.,a scris președintele PSD Mehedinți și al Consiliulul Județean Mehedinți ,Aladin Georgescu .

De asemenea,  acesta a făcut un apel la organele abilitate sa își facă treaba și să verifice această speța .  Consideram și noi faptul ca oamenii legii  sunt de bună credință, imparțiali și își vor face treaba în spiritul și litera legii, chiar dacă din informațiile noastre Partidul Național Liberal pune mari presiuni și pe aceștia.

Next Post

COMUNICAT DE PRESĂ

lun iul. 26 , 2021
Share on Facebook Email Vizualizări: 785
dumbrava COMUNICAT DE PRESĂ