POMPIERII MEHEDINȚENI AU ALES SĂ DĂRUIASCĂ “VIAȚĂ’’

Azi  se sărbătorește Ziua Pompierilor .Pentru a marca această zi,cadrele ISU Mehedinți au desfașurat o campanie de donare de sânge. Prin acest demers , salavatorii încearcă să redea șansa la viață  acelor personae care încearcă să depășească toate piedicile, pentru a ieși învingătoare în lupta cu viața.

Pentru cadrele ISU Mehedinti ,viața are prioritate .Acțiunea s-a desfășurat în cadrul campaniei naționale “SALVATORII DONEAZĂ PENTRU VIAȚĂ”, organizată de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, împreună cu Institutul Național de Hematologie Transfuzională. Acțiunile de donare de sânge, vor continua și săptămâna viitoare, când în Centrul de Transfuzie Sanguină Mehedinți vor fi prezenți și voluntarii ISU Mehedinți.

Salvatorii mehedințeni rămân mobilizați, fiind gata oricând pentru a răspunde nevoilor semenilor, mai ales atunci când pot oferi “DARUL VIEȚII”.

Next Post

ECHIPA PMP ALĂTURI DE OAMENI LA DÂRVARI SI OBÂRȘIA DE CÂMP

Dum sept. 13 , 2020
Echipa PMP Mehedinți, alături de oameni și la sfârșitul săptămânii trecute! Au fost prezenți în comunele Dârvari și Obârșia de […]