Povestea emotionanta a unui baiat care si-a pierdut mama 2022

Cum i s-a schimbat viaţa tânărului după ce a vizitat mormântul acesteia

 

Adeline, mama lui Aiden, a murit cand acesta avea sase ani, dupa ce a aflat ca are cancer in stadiu terminal. Pana atunci, baietelul traia intr-o familie fericita, insa dupa ce tatal sau s-a recasatorit situatia s-a schimbat radical… Iata cum i s-a schimbat viata tanarului dupa ce a vizitat momantul celei care i-a dat viata.

La câteva luni de la moartea Adelinei, soţul său şi-a refăcut viaţa şi a adus-o pe Lisa în casa lui și în viața lui Aiden. O vreme, Edward s-a prefăcut că este grijuliu și înţelegător cu fiul său, dar odată ce actele de căsătorie au fost semnate, situaţia s-a schimbat radical. Tatăl iubitor s-a transformat într-o persoană egoistă, care se iubea doar pe sine și pe noua lui soție.

În ziua în care Adeline ar fi trebuit să împlinească 30 de ani, băiatul a vrut să meargă la mormânt cu un buchet de crini și i-a cerut tatălui bani pentru a cumpăra florile preferate ale mamei.

 

Gestul băiatului nu a fost deloc apreciat de mama sa vitregă care i-a spus: „Ce vrei acum? Tatăl tău ți-a dat bani săptămâna trecută!”.

 

„I-am cheltuit deja, recunosc. Am nevoie doar de câțiva dolari ca să cumpăr flori pentru ziua mamei mele.”, a răspuns Aiden.

 

„Nimănui nu îi pasă de mama ta moartă, băiete! Ai face bine să nu cheltui banii familiei pe așa ceva. Ai înțeles?”, a țipat femeia revoltată.

crying boy sitting on staircase 2021 08 26 15 43 29 utc Povestea emotionanta a unui baiat care si-a pierdut mama 2022
View of crying boy sitting on staircase

„Vă rog! Este ultima oară când vă cer bani, vreau să fac asta pentru mama. Tată, îți promit!”, a zis fiul cu lacrimi în ochi.

 

„Lisa are dreptate, Aiden! Știu că ți-e dor de mama ta, dar să risipești banii în acest fel nu este o idee bună. În plus, știi că Lisa și cu mine muncim din greu pentru a ne asigura că nu îți lipsește nimic.”, a subliniat Edward.

 

Răspunsul tatălui său l-a întristat extrem de tare pe băiat. Cu fotografia mamei sale în braţe, acesta a fugit din casă plângând și s-a oprit în fața unei florării.

 

Aiden i-a povestit angajatei situaţia prin care trece şi i-a cerut acesteia să îl ajute să cumpere florile dorite. Femeia i-a ascultat emoţionată povestea, dar nu a putut să îi îndeplinească dorinţa pentru că avea doar doi dolari în buzunar.

Ajuns la mormântul mamei sale, copilul i-a povestit prin ce situaţie neplăcută trecuse în ziua respectivă.

 

„Sper că tu ești bine, mamă. Eu azi am avut o zi proastă. Mi-aș fi dorit să fii aici ca să pot împărtăși totul cu tine. Sunt trist că tata nici măcar nu mi-a dat bani pentru florile tale. Dar un bărbat drăguț a venit și m-a ajutat, e la fel de drăguț ca tine, mamă. Îl cunoști pe prietenul meu Alex? De câte ori este trist, se duce la mama lui și îi vorbește despre asta. Mi-aș dori să pot face la fel. Te rog, revino, mamă. Îți promit că nu te voi deranja. Mi-e foarte dor de tine!”, a spus el plângândhttp://MEHEDIBNTIUL MEU

Next Post

Tragedie în seara de revelion - A murit după ce artificiile i-au rămas blocate în haine

mie ian. 4 , 2023
O mamă a doi copii din Brazilia, sărbătorea Anul Nou cu familia sa, pe o plajă din Praia Grand, când […]
stire 1 Tragedie în seara de revelion - A murit după ce artificiile i-au rămas blocate în haine