Povestea emoţionantă a unui băiat care şi-a pierdut mama

Adeline, mama lui Aiden, a murit când acesta avea șase ani, după ce a aflat că are cancer în stadiu terminal. Până atunci, băiețelul trăia într-o familie fericită, însă după ce tatăl sau s-a recasătorit situația s-a schimbat radical… La câteva luni de la moartea Adelinei, soţul său şi-a refăcut viaţa şi a adus-o pe Lisa în casa lui și în viața lui Aiden. O vreme, Edward s-a prefăcut că este grijuliu și înţelegător cu fiul său, dar odată ce actele de căsătorie au fost semnate, situaţia s-a schimbat radical. Tatăl iubitor s-a transformat într-o persoană egoistă, care se iubea doar pe sine și pe noua lui soție. În ziua în care Adeline ar fi trebuit să împlinească 30 de ani, băiatul a vrut să meargă la mormânt cu un buchet de crini și i-a cerut tatălui bani pentru a cumpăra florile preferate ale mamei.

Gestul băiatului nu a fost deloc apreciat de mama sa vitregă care i-a spus: „Ce vrei acum? Tatăl tău ți-a dat bani săptămâna trecută!”.

„I-am cheltuit deja, recunosc. Am nevoie doar de câțiva dolari ca să cumpăr flori pentru ziua mamei mele.”, a răspuns Aiden.

„Nimănui nu îi pasă de mama ta moartă, băiete! Ai face bine să nu cheltui banii familiei pe așa ceva. Ai înțeles?”, a țipat femeia revoltată.

„Vă rog! Este ultima oară când vă cer bani, vreau să fac asta pentru mama. Tată, îți promit!”, a zis fiul cu lacrimi în ochi.

„Lisa are dreptate, Aiden! Știu că ți-e dor de mama ta, dar să risipești banii în acest fel nu este o idee bună. În plus, știi că Lisa și cu mine muncim din greu pentru a ne asigura că nu îți lipsește nimic.”, a subliniat Edward.

Răspunsul tatălui său l-a întristat extrem de tare pe băiat. Cu fotografia mamei sale în braţe, acesta a fugit din casă plângând și s-a oprit în fața unei florării.

Aiden i-a povestit angajatei situaţia prin care trece şi i-a cerut acesteia să îl ajute să cumpere florile dorite. Femeia i-a ascultat emoţionată povestea, dar nu a putut să îi îndeplinească dorinţa pentru că avea doar doi dolari în buzunar. Ajuns la mormântul mamei sale, copilul i-a povestit prin ce situaţie neplăcută trecuse în ziua respectivă.

„Sper că tu ești bine, mamă. Eu azi am avut o zi proastă. Mi-aș fi dorit să fii aici ca să pot împărtăși totul cu tine. Sunt trist că tata nici măcar nu mi-a dat bani pentru florile tale. Dar un bărbat drăguț a venit și m-a ajutat, e la fel de drăguț ca tine, mamă. Îl cunoști pe prietenul meu Alex? De câte ori este trist, se duce la mama lui și îi vorbește despre asta. Mi-aș dori să pot face la fel. Te rog, revino, mamă. Îți promit că nu te voi deranja. Mi-e foarte dor de tine!”, a spus el plângând. Relatează CANCAN.RO

Next Post

Moneda din argint lansată de BNR

lun dec. 12 , 2022
Toți colecționarii se vor „bate” pe ea Conducerea Băncii Naționale a României (BNR) a anunțat lansarea unui nou ban de […]
stirea 2 Moneda din argint lansată de BNR