Povestea micuței Eva, devenită înger prea devreme-Analizele de sânge au arătat că avea neutropenie

Parintii unei fetite de patru ani au adus un omagiu dupa ce aceasta a murit de septicemie in urma unor diagnostice gresite de la mai multe spitale.

Eva Hayden a fost transportată de urgență la departamentul de urgențe al spitalului Alder Hey din Liverpool după ce a leșinat în ianuarie 2020.

 

În ciuda celor mai bune încercări ale tatălui ei și ale paramedicilor de a o resuscita, ea a murit.

Povestea micuței Eva, moartă la doar patru ani

Mama Evei, Michelle, în vârstă de 50 de ani, a declarat: „Ne amintim de Eva ca fiind o fetiță atât de grijulie și, în scurta ei viață, pur și simplu îi plăcea să ajute oamenii.

Știu că Eva nu ar fi vrut ca acest lucru să se întâmple unui alt copil sau unei alte familii.

 

A fost specială și așa ne amintim de ea, ca un dar special pentru lume pentru o perioadă scurtă de timp”.

Micuța Eva, din Kirkby, dezvoltase pentru prima dată o infecție la piciorul stâng în octombrie 2019, când a fost internată la Ormskirk District General Hospital. A fost transferată la Alder Hey și a fost externată cu antibiotice orale pe 23 octombrie.

 

Analizele de sânge au arătat că avea neutropenie, iar fetița a mai făcut încă trei teste în noiembrie la spitalul din Ormskirk, dar volumul de sânge era scăzut.În ciuda acestui fapt, nu s-a luat nicio măsură și nu au fost organizate alte teste, a declarat familia ei.

bandaged hand of a child in a hospital whose pulse 2022 05 23 23 10 53 utc Povestea micuței Eva, devenită înger prea devreme-Analizele de sânge au arătat că avea neutropenie

Next Post

Cea mai puternică rugăciune pentru sănătate-Ce să spui cand ești în suferință

mar ian. 17 , 2023
Sfantul Ioan Gura de Aur spunea ca „rugaciunea este arma cea mai tare, vistierie care niciodata nu se goleste, bogatie […]
vlcsnap 2023 01 17 11h40m13s639 Cea mai puternică rugăciune pentru sănătate-Ce să spui cand ești în suferință