Povestea șocantă a unei mame care a murit în chinuri – I-au fost smulse organele interne la naștere. 2023

 

Alisa, o tanara mama, in varsta de 22 de ani a murit in chinuri dupa ce i-au fost smulse organele interne in timp ce nastea. Se pare ca medicul care a asistat la nastere este de vina in totalitate.

Alisa Tepikina, în vârstă de 22 de ani, a murit în chinuri groaznice atunci când medicii i-au smuls uterul în timp ce încercau să îi scoată placenta.

Tânăra a făcut stop cardiac, a intrat în comă și a murit din cauza șocului, la spitalul din Nizhniye Sergi, Rusia.

„Organele feminine au fost smulse, apoi împinse la loc când era mult prea târziu”, au concluzionat procurorii, conform Metro.

Doctorița de 27 de ani care s-a ocupat de Alisa este pusă sub urmărire penală pentru moarte prin neglijență. Șeful spitalului și acuzata au negat afirmațiile de malpraxis. Medicii au declarat că uterul tinerei s-a „întors pe dos în mod spontan” deși anchetatorii ruși au descoperit altceva.

Mai exact, placenta tinerei ar fi trebuit scoasă manual de către doctori, sub efectul anasteziei. În schimb, doctorii au tras de cordonul ombilical într-un „mod necontrolat și nepotrivit”, ceea ce a dus la întoarcerea pe dos a uterului.

„Doctorul care se ocupa de naștere nu a sesizat complicația care i-a pus tinerei viața în pericol. Drept urmare, ajutorul medical a fost oferit cu o întârziere inadmisibilă. Uterul a fost repoziționat abia după 4 ore și 15 minute mai târziu, când sângerarea masivă și șocul ireversibil se instalaseră deja, odată cu stopul cardiac”, au mai explicat procurorii.

Alisa Tepikina a apucat doar să îi zâmbească bebelușului și apoi a murit. Tatăl Alisei a explicat că fiica lui a urlat de durere atât de tare încât s-a auzit în tot spitalul, transmite spynews.ro.

 

Capture Povestea șocantă a unei mame care a murit în chinuri - I-au fost smulse organele interne la naștere. 2023

Next Post

Accident grav în care au fost implicate un autocar și un autoturism-Trei persoane au fost declarate decedate.-2023

lun ian. 9 , 2023
Trei persoane au decedat in accidentul rutier care s-a produs in comuna bistriteana Telciu, intre un autocar si un autoturism, […]
business people sitting in the car 2022 02 02 03 56 15 utc Accident grav în care au fost implicate un autocar și un autoturism-Trei persoane au fost declarate decedate.-2023