PRIMA IARNĂ CU ASFALT LA GROZEȘTI

Prima iarnă cu asfalt pentru locuitorii comunei Grozeşti. După zeci de ani de nepăsare şi indiferenţă, în sfârşit , cetăţenii din această zonă se pot bucura de condiţii de viaţă decente. Oamenii apreciază această realizare  a preşedintelui Consiliului Judeţean Mehedinţi, Aladin Georgescu, si chiar dacă  mulţi dintre ei nici nu mai visau că drumul lor va fi modernizat, şeful de la Consiliul Judeţean  şi-a respectat promisiunea făcută acestora.

Aladin Georgescu- Preşedinte Consiliul Judeţean Mehedinţi

Drumul impracticabil, gropile şi nămoalele de pe drumul judeţean 607 dintre localităţile Strehaia şi Grozești au fost date uitării. În perioada de iarnă, viaţa oamenilor din această zonă era un coșmar. Acum , drumul negru, deszăpezit și cochet este o realitate la care cei mai mulţi localnici nici nu mai îndrăzneau să spere.

Cetăţenii comunei Grozeşti şi nu numai, sunt foarte mulţumiţi de faptul că, în sfârşit, un om politic de la conducerea judeţului şi-a aplecat privirea și către ei, Aladin Georgescu, depunând toate eforturile pentru ca acești oameni să beneficieze de condiții de viață decente.

Asfaltarea drumului judeţean 607 pe o suprafaţă de 26 de km, dintre localităţile Strehaia – Grozeşti şi până la limita cu judeţul Gorj, face parte din cel mai amplu proiect de modernizare a drumurilor judeţene pe o distanţă de 112 km şi este o reuşită de amploare a administraţiei PSD, condusă de Aladin Georgescu .

Next Post

RECICLĂRI FICTIVE. AU PREJUDICIAT STATUL CU 8.000.000 DE LEI

mar ian. 26 , 2021
Poliţiştii mehedinţeni au efectuat 13  percheziţii domicilare , după ce mai multe persoane ar fi înfiinţat fictiv 7 societăţi comerciale […]