PRIMAR GOSPODAR LA ISVERNA

isverna 1 PRIMAR GOSPODAR LA ISVERNA

Ion Stoican este unul dintre cei mai performanţi primari din judeţul Mehedinţi . Acesta a reuşit ,în ultimii ani, să schimbe faţa comunei pe care o conduce . Proverbul ,,Omul sfinţeşte locul ” , se potriveşte de minune primarului comunei Isverna .

Primarul Ion Stoican a reuşit să implementeze proiecte importante în fiecare din satele aparţinătoare comunei pe care o conduce. Frumuseţea zonei este pusă ,acum, în evidenţă de o infrastructură modernă şi de condiţii de viaţă la un nivel ridicat ,datorită implicării edilului .

isverna 2 PRIMAR GOSPODAR LA ISVERNA

Preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi,Aladin Georgescu, a conştientizat importanţa comunei Isverna pentru  dezvoltarea turismului din zona de nord a Mehedinţiului . Tocmai de aceea , a susţinut investiţiile atât de necesare dezvoltării nivelului de trai al locuitorilor, din această zonă .

 Cetăţenii şi-l doresc în continuare la conducerea primăriei pe Ion Stoican,iar pe 27 septembrie  rezultatul va fi  unul covârşitor în favoarea candidatului social-democrat.

Tandemul Aladin Georgescu-Ion Stoican , a dovedit că poate face administraţie performantă în folosul cetăţenilor  . Vorbele sunt de prisos, investiţiile spunând totul despre implicarea celor doi în dezvoltarea comunei Isverna.

Produs de SC. ALL FOR CORRECT INFORMATIONS S.R.L Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Mehedinți CMF 21200019

Next Post

ADI MITROI- DEPISTAT POZITIV DUPĂ O PETRECERE CU MARIAN BALACI LA ISVERNA

mie sept. 23 , 2020
Cunoscutul interpret de muzică lăutărească, Adi Mitroi, a participat în acest weekend la petreceri private, alături de Marian Balaci . […]
adi mitroi 1 ADI MITROI- DEPISTAT POZITIV DUPĂ O PETRECERE CU MARIAN BALACI LA ISVERNA