PRODUSE PEROASPETE ȘI GUSTOASE DIN CERNEȚI

Familia buretea 1 PRODUSE PEROASPETE ȘI GUSTOASE DIN CERNEȚI

Familia Burețea este din satul Cerneți și se ocupă cu agricultura de o viață . Sunt un exemplu de mehedințeni harnici ți serioși.Aceștia administrează două solarii mari, în care cultivă diverse legume proaspete românești. Familia Burețea trăiește din agricultură . Aceștia își vând produsele proaspete în piața Mircea, din Drobeta-Turnu Severin . Roșii mari și cărnoase, salată sau ceapă verde, aceastea sunt doar o parte din legumele sănătoase și gustoase, pe care legumicultorii mehedințeni le pot oferi oamenilor.

Familia Buretea 3 PRODUSE PEROASPETE ȘI GUSTOASE DIN CERNEȚI

Produsele sunt proaspete, gustoase și câștigă tot mai mult teren în preferințele cumpărătorilor sătui de produsele din import. Le găsim în piețele agroalimentare și le recunoaștem după miros, iar apoi după aroma pe care le-o dau mâncărurilor . Pandemia de Covid-19, și-a pus puternic amprenta pe industria agricolă; însă, dacă regulile vor deveni și mai stricte, familia Burețea ar fi încântată de ideea ca cel interesat să fie serviti direct la poartă .

Familia Buretea 2 PRODUSE PEROASPETE ȘI GUSTOASE DIN CERNEȚI

Pasiunea pentru agricultură dăinuie din generație în generație în județul Mehedinți . Familia Burețea este doar unul din multele cazuri, în care,oamenii iubesc atât de mult ceea ce fac și sunt încântați de faptul că, produsele lor gustoase și sănătoase ajung să fie pe mesele a cât mai multor concetățeni . Din păcate, sprijinul guvernamental se lasă așteptat, iar din ultimele acțiuni ale celor care conduc acum destinele României și ale românilor, favorizate sunt marile lanțuri de magazine, producătorii locali fiind supuși unor umilințe de neimaginat .

Next Post

PMP MEHEDINȚI PRINTRE SEVERINENI !

joi nov. 19 , 2020
Membrii Partidului Mișcarea Populară au fost weekend-ul trecut în toate zonele municipiului Drobeta Turnu Severin .  Alături mereu de severineni […]
pmp severin 2 PMP MEHEDINȚI PRINTRE SEVERINENI !