PROGRAMUL PSD VA REVOLUŢIONA AGRICULTURA DIN ROMÂNIA !

agricultura romaneasca PROGRAMUL PSD VA REVOLUŢIONA AGRICULTURA DIN ROMÂNIA !

Partidul Social Demorat îşi propune să aducă pe masa fiecărui român produse proaspete şi de calitate şi în acelaşi timp să le asigure producătorilor din România predictibilitatea de care au nevoie , siguranţa ca produsele şi serviciile lor vor fi valorificate .

Programul  de guvernare al Partidului Social Democrat , va revoluţiona agricultura din România ! PSD are o viziune clară pentru agricultura românească , în urmatorii 4 ani : ca de exemplu , creşterea subvenţiilor din agricultură până la 420 euro/ha  până în 2024 , subvenţie până la 80% pentru dobânda la creditele pentru achiziţia de terenuri agricole, subvenţie până la 90% pentru dobânda la creditele pentru creşterea spaţiilor protejate , sprijin de 500 lei / luna pentru fiecare angajat , timp de 6 luni , dar şi subvenţionarea cu 50% a achiziţiei  de sămânţă certificată pentru anul agricol 2020-2012. De asemenea, PSD doreşte înfiinţarea  ,,bursei de animale ” , care să permită vânzarea , prin licitaţie, a reproducătorilor din rasă pură , pentru toate speciile de interes economic.

 PSD este , cu siguranţă, singurul partid capabil să aplice politici agricole performante , care să determine siguranţa alimentară a ţării.  Stau dovadă reuşitele corespunzătoare din guvernarea PSD: locul 1 în UE la producţia de porumb şi floarea soarelui în 2019;  buget cumulat alocat agriculturii, de 60 miliarde de lei , în 3 ani . De asemenea, tot în timpul guvernării PSD , peste 10 ,8 miliarde de euro , bani europeni, au intrat în conturile fermierilor.  Cifra de afaceri din agricultura românească a crescut cu 26 % în perioada 2017-2019.

Next Post

SOCIETĂŢILE COMERCIALE LUATE LA BANI MĂRUNŢI DE CĂTRE POLIŢIŞTI

mar oct. 13 , 2020
Poliţiştii mehedinţeni continuă şirul acţiunilor de verificare a respectării normelor de protecţie .  Peste 35 de societăţi comerciale au fost […]
societati comerciale SOCIETĂŢILE COMERCIALE LUATE LA BANI MĂRUNŢI DE CĂTRE POLIŢIŞTI