Proiect „Măsuri active de ocupare în regiunea de cooperare transfrontalieră Drobeta Turnu Severin – Vidin”

antet Proiect „Măsuri active de ocupare în regiunea de cooperare transfrontalieră Drobeta Turnu Severin - Vidin”

 

 

Proiect „Măsuri active de ocupare în regiunea de cooperare transfrontalieră Drobeta Turnu Severin – Vidin”

Proiectul a fost cofinanțat de Uniunea Europeană prin Fondul European de Dezvoltare Regională sub programul INTERREG V-A România Bulgaria

” Tehnici de căutarea unui loc de muncă”- a fost tema de lucru a unui atelier organizat la sediul Centrului de Resurse pentru Ocuparea Fortei de Munca Vinju Mare. Evenimentul a fost organizat în data de 21.06.2022 și au participat persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.

Participanții au fost învățați să își creeze conturi pe platforma online www.danubejobs.eu

și să caute locurile de muncă pe care le consideră a fi potrivite pentru ei în funcție de calificările fiecăruia. Reprezentantul centrului aflat la atelierul de lucru le-a prezentat și alte posibile surse de a obține informații despre locurile de muncă vacante.

 

 

5 Proiect „Măsuri active de ocupare în regiunea de cooperare transfrontalieră Drobeta Turnu Severin - Vidin”

 

 

romania bulgaria Proiect „Măsuri active de ocupare în regiunea de cooperare transfrontalieră Drobeta Turnu Severin - Vidin”22

Next Post

Ești în căutarea unui nou loc de muncă sau pur și simplu vrei să studiezi piața, să vezi lista posturilor vacante în regiunea Drobeta Turnu Severin - Vidin sau în orice alt oraș din România?

lun aug. 8 , 2022
    www.danubejobs.eu   Ești în căutarea unui nou loc de muncă sau pur și simplu vrei să studiezi piața, […]
business team with hands at office 2022 07 01 12 41 18 utc Ești în căutarea unui nou loc de muncă sau pur și simplu vrei să studiezi piața, să vezi lista posturilor vacante în regiunea Drobeta Turnu Severin - Vidin sau în orice alt oraș din România?