PROPUNERE PSD : IMPOZITUL PE VENIT ZERO LA SALARIUL MINIM

salariul minim PROPUNERE PSD : IMPOZITUL PE VENIT ZERO LA SALARIUL MINIM

 Social-democrații propun impozit pe venit ZERO la salariul minim!

Este o măsură de justiție socială care ajută marea masă a salariaților – în special, pe cei din economia privată, cum ar fi angajații din HORECA umiliți de guvernarea liberală; dar și pe sutele de mii de români, ținuți de patroni în zona salariului minim. Alexandru Cojocaru , secretar executiv al Tinerilor Social Democraţi din Mehedinţi şi candidat pentru Camera Deputaţilor la alegerile din 6 decembrie , susține propunerea PSD deoarece cei mai mulți tineri vor beneficia de această masură și, vor avea câștiguri nete semnificativ mai mari!

Alexandru Cojocaru PROPUNERE PSD : IMPOZITUL PE VENIT ZERO LA SALARIUL MINIM
,, Este o măsură foarte importantă pentru români. Ştim foarte bine faptul că foarte mulţi oameni lucrează pe salariul minim, printre care  şi foarte mulţi tineri ! Mă bucur că şi prin programul de guvernare pe care Partidul Social Democrat îl propune pentru 2021-2024 , reuşim să ne adresăm şi acestei  categorii de vârstă. Nu am uitat tinerii, noi ca şi partid, nici prin programul de guvernare din 2016 şi vom încerca , astfel, să facem acest lucru şi acum! Avem o serie de măsuri care vor ajuta tinerii şă-şi poată construi o viaţă , o familie , o carieră în România , în ţara noastră ! ,,  a declarat Alexandru Nicu Cojocaru , candidat PSD la  Camera Deputaţilor.

Severinenii sunt încântaţi de această propunere! Îşi doresc ca fiecare român care câştigă salariul minim, să poată beneficia de această măsură ,dar să nu se întâmple la fel ca şi cu pensiile , a spus un cetăţean .

Contribuţiile sociale rămân !- afirmă social-democraţii . Deci, nu este afectat bugetul de pensii sau de sănătate şi nici dreptul la pensie al salariaţilor .

Next Post

SITUAȚIE CRITICĂ LA SECȚIA ATI ÎN MEHEDINȚI

mar nov. 3 , 2020
Spitalul Judeţean de Urgenţă Mehedinţi nu mai are locuri libere la ATI pentru bolnavii de coronavirus !Secţia de Terapie Intensiva […]
Spitalul judetean corect SITUAȚIE CRITICĂ LA SECȚIA ATI ÎN MEHEDINȚI