PSD ARE SUSȚINERE LA CORCOVA

psd corcova PSD ARE SUSȚINERE LA CORCOVA

Zi emotionantă pentru echipa PSD Mehedinţi , astăzi în comuna Corcova ! Actualul preşedinte al Consiliului Judetean Mehedinti și candidat pentru un nou mandat ,Aladin Georgescu , alături de primarul comunei Adam Durac , au fost printre cetăţeni pentru a discuta cu aceştia despre proiectele realizate şi despre  ce îşi doreşte să facă în continuare echipa PSD Mehedinţi , în comunitatea lor .

Membrii echipei PSD Mehedinţi , au fost alături de cetăţenii comunei Corcova . Adam Durac , actual primar în funcţie , dar şi candidat al Partidului Social Democrat pentru un nou mandat , a arătat faptul că bunăstarea cetăţenilor este prioritară pentru el , întrucât în ultimii ani nivelul de trai al locuitorilor a crescut considerabil.

psd corcova 2 PSD ARE SUSȚINERE LA CORCOVA

De asemenea, un aport substanţial la dezvoltarea tuturor comunelor din Mehedinți ,printre care și comuna Corcova , l-a avut președintele Consiliului Județean Mehedinți , Aladin Georgescu .

Locuitorii comunei Corcova s-au adunat într-un număr mare pentru a susţine şi pentru a acorda încredere primarului Adam Durac şi echipei PSD pentru un nou mandat la conducerea administratiei locale şi judeţene .

Județul Mehedinți este un șantier în lucru , iar echipa PSD Mehedinți a dovedit faptul că știe cum să facă administrație în folosul oamenilor și , că poate contribui la dezvoltarea nivelului de trai al tuturor mehedințenilor.

Produs de SC. ALL FOR CORRECT INFORMATIONS S.R.L Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Mehedinți CMF 21200019

Next Post

STREHAIA VOTEAZĂ PSD

sâm sept. 19 , 2020
Noi clipe frumoase trăite de candidaţii PSD ,în localitatea Ciochiuţa , sat arondat oraşului Strehaia. Aceştia au fost primiţi cu […]
psd strehaia STREHAIA VOTEAZĂ PSD