PSD CERE PLAN PENRU REDESCHIDEREA ȘCOLILOR

redeschiderea scolilor PSD CERE PLAN PENRU REDESCHIDEREA ȘCOLILOR

În toată Europa , şcolile sunt deschise , deşi în multe ţări situaţia provocată de pandemie , este  mult  mai grava decât în România  .Este  imperativă reluarea educaţiei copiilor . PSD respinge categoric ca actuala generaţie de copii să fie una de sacrificiu pentru că Guvernul Orban este incapabil să facă ce trebuie .

Școala online este un simulacru . S-a dovedit că sistemul online nu poate răspunde unor minime cerințe educaționale. Multe școli – peste 2000- nu au internet deloc , în cateva mii de școli internetul este foarte prost , iar peste 800.000 de copii nu au nici un dispozitiv pentru a se conectaa online .

Specialiștii avertizează că așa zisele studii pe care Guvernul PNL le invocă sunt inconsistente și nu justifică închiderea totală a școlilor .  PSD propune deschiderea școlilor și testarea  ori de câte ori  este necesar sau apare o suspiciune , astfel încât cei infectați – indiferent dacă  sunt elevi sau profesori – să fie identificați și izolați rapid , iar ceilalți să-și continue activitatea .

Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Mehedinți CMF 11200020

Next Post

AMBASADORUL AMERICII , VIZITĂ LA BIBLIOTECA JUDEŢEANĂ

vin dec. 4 , 2020
Astăzi, a avut loc o donație de carte  pentru Biblioteca Județeană “ I.G.Bibicescu” Mehedinți, din partea Excelentei Sale Ambasadorul Statelor […]
ambasador AMBASADORUL AMERICII , VIZITĂ LA BIBLIOTECA JUDEŢEANĂ