PSD MEHEDINȚI, ALĂTURI DE CETĂȚENI, LA STREHAIA

psd strehaia 1 PSD MEHEDINȚI, ALĂTURI DE CETĂȚENI, LA STREHAIA

 Candidații Partidului Social Democrat la alegerile parlamentare ,  au fost primiți cu entuziasm  sâmbătă , la Strehaia . Au stat de vorba cu cetățenii care și-au arătat îngrijorarea față de restricțiile impuse de   PNL. Oamenii spun că își doresc să fie în siguranță, dar este nevoie de măsuri cu impact în răspândirea virusului, nu restricții care să le dea viața peste cap. PSD Mehedinti , prin planul de guvernare prezentat pentru perioada 2021 – 2024, vine cu soluții concrete pentru a îmbunătăți nivelul de trai al tuturor românilor.

Liviu Mazilu , candidatul PSD Mehedinți pentru Senatul României,  a dovedit ,în ultimii 4 ani, un interes deosebit în rezolvarea problemelor județului nostru și își pune ,acum, experiența politică în folosul mehedințenilor.

psd strehaia 2 PSD MEHEDINȚI, ALĂTURI DE CETĂȚENI, LA STREHAIA

Locuitorii din Strehaia susțin candidații PSD Mehedinți în data de 6 decembrie , la alegerile parlamentare,   deoarece consideră că în ultimul an, țara a făcut pași serioși înapoi.

Partidul Social Democrat a dovedit că știe cum sa guverneze  în folosul oamenilor și , că poate contribui la creșterea nivelului de trai al tututor românilor .  Echipa PSD Mehedinți a contribuit la dezvoltarea  comunităților locale prin atragerea de investiții ample în domeniile care dau siguranța unui trai mai bun.

Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Mehedinți CMF 11200020

Next Post

ACCIDENT GRAV LA ORȘOVA - IMPACT MORTAL

lun nov. 9 , 2020
Un șofer bulgar și-a pierdut viața, în urma unui teribil accident produs la ieșirea din Orșova. Autovehiculul acestuia a fost  […]
MGIzNjUxZWI4Y2VkNGQ2OGU1YWE4MTVmZTA3ZA.thumb 2 ACCIDENT GRAV LA ORȘOVA - IMPACT MORTAL