PSD MEHEDINŢI, PRINTRE CETĂŢENI, ÎN CAMPANIA ELECTORALĂ

psd vanju 1 PSD MEHEDINŢI, PRINTRE CETĂŢENI, ÎN CAMPANIA ELECTORALĂ

Campania electorală pentru alegerile parlamentare din data de 6 decembrie, este în plină desfășurare .  Candidații PSD, au fost în acest weekend în Vânju Mare, Cujmir și Oprișor .  Alin Chirilă , candidatul PSD pentru Camera Deputaților – un tânăr mehedințean de perspectivă – care alături de  președintele Consiliului Județean Mehedinți , Aladin Georgescu ,  a reusit să atragă în județul nostru investiții importante , de milioane de euro , atunci când a ocupat funcția de secretar de stat în Ministerul Dezvoltării.

psd vanju 2 PSD MEHEDINŢI, PRINTRE CETĂŢENI, ÎN CAMPANIA ELECTORALĂ

 Candidații PSD , au stat de vorbă cu oamenii , înțelegandu-le nevoile . Cetățenii s-au arătat nemulțumiți de actuala guvernare . Faptul că nu pot merge copiii la școală pentru a-şi asigura un viitor,  și  că nu-şi  pot valorifica munca pentru care au depus eforturi până acum , sunt doar unele dintre dezamăgirile cetăţenilor.

Partidul Social Democrat  are cele mai bune soluţii pentru Mehedinţi , iar parlamentarii PSD le vor transpune în legi pentru oameni , după data de 6 decembrie .

Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Mehedinți CMF 11200020

Next Post

PMP MEHEDINȚI, ALĂTURI DE PRODUCĂTORII AUTOHTONI

mar nov. 10 , 2020
Închiderea piețelor și târgurilor a fost un subiect ce a oripilat o țară întreagă. Echipa PMP Mehedinți, aflată în targurile […]
pmp baia de aramaaaa 1 PMP MEHEDINȚI, ALĂTURI DE PRODUCĂTORII AUTOHTONI