PSD PUNE ACCENT PE EDUCAŢIA DIN ROMÂNIA

educatiiiiieeee 1 PSD PUNE ACCENT PE EDUCAŢIA DIN ROMÂNIA

În viziunea PSD, școala trebuie adaptată astfel încât, să se asigure fiecărui tânăr, elev sau student, atingerea potențialului său maxim, precum și orientarea optimă în carieră.Nu în ultimul rând, mai ales în contextul pandemic actual, este esențială finanțarea cercetării și educației.

De asemenea, Partidul Social Democrat propune înființarea școlilor cu program prelungit până la ora 16.00,, oferind astfel elevilor pe lângă programul școlar , și posibilitatea de a servi o masă caldă, dar și de a participa la activități de aprofundare.

Achiziția de laptop-uri sau tablete cu abonament la internet pentru dotarea elevilor, dar și  a cadrelor didactice ; respectiv conectarea școlilor la internet a tuturor unităților și instituțiilor de învățământ , îi încântă pe cetățeni .

Programul de guvernare al Partidului Social Democrat  pentru următorii 4 ani , cuprinde soluții concrete pentru o Românie cu adevărat educată.

Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Mehedinți CMF 11200020

Next Post

RATĂ DE INFECTARE COVID-19 RECORD ÎN BRANIȘTEA

mie nov. 11 , 2020
Rata de infectare cu Covid-19, record în localitatea Braniștea ! Este în topul celor mai afectate localități din țară !În […]
branisteaaaa covid RATĂ DE INFECTARE COVID-19 RECORD ÎN BRANIȘTEA