PSD SUSŢINE DEZVOLTAREA REGIONALĂ

dezvoltare regionala PSD SUSŢINE DEZVOLTAREA REGIONALĂ

Partidul Social Democrat  vine cu o nouă viziune pentru dezvoltarea României în care oamenii sunt puşi pe primul loc, în care singurul criteriu pentru alocarea banilor este nevoia de dezvoltare a fiecărei  regiuni.

Urmează o perioadă și mai grea în care economia trebuie pusă pe picioare, nu cu vorbe, cum au făcut reprezentanţii Guvernului PNL,  ci cu sprijin concret, fără birocrația care a explodat în ultimele zece luni de guvernare PNL. Până în 2024 , Partiul Social Democrat are șansa să aducă cel puțin 35 de miliarde de euro în România. Banii nu vin prin postări pe Facebook, ci pe baza proiectelor concrete depuse.

Obiectivele Partidului Social Democrat pentru următorii  ani  sunt clare: o dezvoltare sustenabilă și echitabilă, reducerea decalajelor pe plan rural, creșterea autonomiei locale, tranziția la economia circulară – toată Europa pune accent pe acest aspect –, întărirea identității naționale prin identificarea tradițiilor locale și regionale.

 PSD îşi propune să cheltuie 35 de miliarde de euro pentru fiecare comunitate şi român până în 2024. După experiența avută, se impune o concluzie pe care toată lumea o cunoaște: ne-am făcut rău singuri.  S-au stabilit noi reguli în plus, noi hârtii şi acest lucru ne-a adus într-un blocaj.

Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Mehedinți CMF 11200020

Next Post

PNL ÎȘI BATE JOC DE ROMÂNI

vin dec. 4 , 2020
Închiderea pieţelor a stârnit mari controverse la nivel naţional . Şi în Mehedinţi, oamenii nu au înţeles cum coronavirusul nu […]
pnl PNL ÎȘI BATE JOC DE ROMÂNI