RESPONSABILITATEA CIVICĂ IA AMPLOARE ÎN MEHEDINȚI! TOT MAI MULTE COMUNE CURĂȚATE BEC

Reprezentanții Geoparc „Platoul Mehedinți”, nu se opresc și continuă șirul acțiunilor de ecologizare a ariilor protejate și mai ales a zonelor cu mare potențial turistic în județul nostru. La Obârșia Cloșani, au popsit astăzi pentru a aduna toate pet-urile și deșeurile aruncate pe domeniul public. Spiritul civic nu a lipsit nici de această dată , întrucât la acțiune s-au alăturat mai mulți voluntari.

geo parc platou RESPONSABILITATEA CIVICĂ IA AMPLOARE ÎN MEHEDINȚI! TOT MAI MULTE COMUNE CURĂȚATE BEC

Dorind să fie un exemplu pentru populație, Ramona Cupă, vicepreședintele Consiliului Județean Mehedinți, a fost prezentă și la Obârșia Cloșani. Ca de fiecare dată, se implică direct în tot ceea ce ține de protejarea ariilor și zonelor cu pontențial turistic în județul nostru. Pet-urile și gunoaiele nu s-au dovedit a fi o problemă, întrucât alături de tinerii voluntari , Ramona Cupă a reușit să redea strălucirea zonei.

geoparc1 RESPONSABILITATEA CIVICĂ IA AMPLOARE ÎN MEHEDINȚI! TOT MAI MULTE COMUNE CURĂȚATE BEC

Bineînțeles, implicați în mod direct în protejarea geoparcului, sunt nimeni alții decât angajații Geoparc „Platoul Mehedinți”. Ca de fiecare dată, aceștia doresc să valorifice zonele de interes ale județului nostru, iar ariile protejate să fie curate bec. Totodată, prin aceste acțiuni de strângere a gunoaielor, rangerii Geoparc „Platoul Mehedinți”, le arată cetățenilor  cât de important este să traiască într-un mediu curat.

Responsabilitatea civică ia amploare pentru că pe lângă angajații primăriei, au fost prezenți mai mulți tineri voluntari, dar și localnici.  Iacob Murdeală, primarul comunei Obarșia Cloșani, s-a alăturat acestei acțiuni, fiind mulțumit de implicarea concetățenilor lui, dar și a organizatorilor.

geoparc 2 RESPONSABILITATEA CIVICĂ IA AMPLOARE ÎN MEHEDINȚI! TOT MAI MULTE COMUNE CURĂȚATE BEC

Cetățenii trebuie să dea dovadă de responsabilitate civică, să mențină curățenia; dar mai mult decât atât, să aprecieze obiectivele cu care județul nostru a fost înzestrat!

Next Post

ISTORIA ȘI MUZICA DIN MEHEDINȚI, PROMOVATE INTERNAȚIONAL CU SPRIJINUL ELEVILOR ȘI PROFESORILOR DE LA ȘCOALA GIMNAZIALĂ DIN GROZEȘTI

mie apr. 21 , 2021
 Pentru ca excluziunea socială și discriminarea să fie câît mai rar întâlnite în rândul tinerilor, Școala Gimnazială din Grozești  a […]
grozesti ISTORIA ȘI MUZICA DIN MEHEDINȚI, PROMOVATE INTERNAȚIONAL CU SPRIJINUL ELEVILOR ȘI PROFESORILOR DE LA ȘCOALA GIMNAZIALĂ DIN GROZEȘTI