ROGOVA-CARTEA DE VIZITĂ A JUDEȚULUI MEHEDINȚI

            Aici găsiți un parc de agrement spectaculos în central comunei, dar și un dud unic în România

r7 ROGOVA-CARTEA DE VIZITĂ A JUDEȚULUI MEHEDINȚI

Un dud unic în România întâlnim chiar la Rogova , județul Mehedinți! Ba mai mult de atât, această localitate este una din cărțile de vizită ale județului nostru,  grație unui parc spectaculos situat chiar în centru. Nu doar localnicii sunt încântați de acest spațiu, ci și ceilalți cetățeni care sunt în trecere DN 56 A.

r6 ROGOVA-CARTEA DE VIZITĂ A JUDEȚULUI MEHEDINȚI

Comuna Rogova are, probabil, unul dintre cele mai frumoase parcuri din mediul rural din România, acesta fiind o adevarată splendoare a locului. Autoritățile locale au reușit să transforme acest loc într-un spațiu nu doar de relaxare pentru cetățeni, ci și interactiv, întrucât activitățile pe care localnicii le pot desfășura aici sunt diverse. Pentru copii este un spațiu special amenajat cu leagăne, tobogane, culori și energie, dar nici adulții nu sunt lăsați deoparte, în perioada următoare va fi montat un videoproiector care va rula filme și muzică.

r2 ROGOVA-CARTEA DE VIZITĂ A JUDEȚULUI MEHEDINȚI
r5 ROGOVA-CARTEA DE VIZITĂ A JUDEȚULUI MEHEDINȚI

Însă, ceea ce puțini știu este povestea dudului de aici, pe care locanicii îl asemeană cu Turnul Eiffel. Înalt și impunător, dar și cu o vechime de mai bine de 60 de ani, dudul din Rogova este unic în România.

r8 ROGOVA-CARTEA DE VIZITĂ A JUDEȚULUI MEHEDINȚI

Parcul de lângă primăria Rogova, te lasă la propriu cu gura cascată. Cu siguranță, localnicii au cu ce se mandri, iar interesul pe care primarul comunei , Costiel Vamvu , l-a arătat de-a lungul timpului, aduce doar laude în rândul concetățenilor lui. Costinel Vamvu a reușit să schimbe fața comunei Rogova, nu doar prin reabilitarea acestui parc , ci și prin celelalte lucrări care au îmbunătățit nivelul de trai al locuitorilor de aici.

Next Post

EDUCAȚIA SEXUALĂ ÎN ȘCOLI

mar iun. 22 , 2021
Sute de fete, sub 15 ani, devin mame în fiecare an Educația sexuală în școli a iscat dezbateri aprinse atât […]
EDUCAȚIA SEXUALĂ ÎN ȘCOLI