Românul care are un porc de 600 de kilograme

Cel mai mare porc din Romania e vedeta unei ferme din Prahova. Il cheama Jardel, dupa numele unui celebru fotbalist brazilian, si a ajuns sa cantareasca in doi ani, 600 de kilograme. Proprietarul lui nu vrea sa-l sacrifice, dar nu exclude varianta sa-l vanda. A pus insa pe capul lui un pret care sa-i descurajeze pe cumparatori: 20 de mii de lei.

porci mai scumpi si de import pe masa de craciun a romanilor 2 scaled 1 Românul care are un porc de 600 de kilogramePentru că avea o talie sportivă, când a ajuns la ferma din Prahova, porcul a fost botezat Jardel, după cunoscutul fotbalist brazilian. Propriteraul nici nu bănuia că porcul se va îngrăşa văzând cu ochii. În doi ani a ajuns să măsoare 2 metri lungime şi 600 de kilograme.

Stăpânul lui Jardel vine în fiecare dimineaţă la țarcul animalului cu o galeată de aproximativ 4 kg cu mălai furajer, este rația lui zilnică pe care însă nu întotdeauna o consumă, în plus cură cu ouă pentru întărirea oaselor.

Proprietarul fermei Dan Praf l-a transformat pe Jardel într un personaj viral, pune constant filme cu el pe reţelele sociale. Nici nu se gândeşte să l sacrifice pentru că toată famiia s a ataşat de el.

Întrebat dacă ar vinde porcul proprietarul aruncă un preţ care să-i ţină la distanţă pe cumpărători: 20.000 de lei.

http://mehedintiul meu

Next Post

Povestea emotionanta a unui baiat care si-a pierdut mama 2022

mar ian. 3 , 2023
Cum i s-a schimbat viaţa tânărului după ce a vizitat mormântul acesteia   Adeline, mama lui Aiden, a murit cand […]
crying boy sitting on staircase 2021 08 26 15 43 29 utc Povestea emotionanta a unui baiat care si-a pierdut mama 2022